Ce s-a întâmplat cu familia Andreei Bănică în weekend. ”Nu suntem sechestrați în căsnicie, nu?”

12.02.2020, 14:19
Ce s-a întâmplat cu familia Andreei Bănică în weekend. ”Nu suntem sechestrați în căsnicie, nu?”
Ce s-a întâmplat cu familia Andreei Bănică în weekend. ”Nu suntem sechestrați în căsnicie, nu?”

Cântăreața Andreea Bănică a dezvăluit cum a petrecut familia ei weekend-ul care tocmai a trecut. Artista a stat separată de partenerul ei de viață.

În weekend, Andreea Bănică a fost la schi împreună cu băiețelul ei, Noah. Fiica artistei, Sofia, a fost plecată într-o excursie cu școala, în timp ce partenerul de viță al artistei a mers cu gașca de băieți în Austria.

Weekend-ul trecut familia s-a împrăștiat care pe unde. Lucian s-a dus cu gașca lui de băieți în Austria, Sofia a fost în excursie cu clasă, iar eu și Nouță ne-am dus la Azuga, să învețe băiatul să schieze. ⛷ Parcă era un fulg pe partie, așa repede a prins mișcarea! ? Am fost foarte mândră de el să văd ce bine se descurcă și fericită că îi place. ?”, a explicat artista.

Andreea Bănică a ținut să le răspundă și celor care au comentat că nu este normal ca familia să nu petreacă împreună. vedeta consideră că ea și soțul ei au nevoie fiecare de libertate.

”Am primit multe întrebări și comentarii că nu e normal, că de ce nu suntem toți patru într-un loc, dar eu una cred că „normalitatea“ ar trebui să mai depășească puțin barierele sociale. ? Da! Mi se pare ok că Lucian să petreacă timp și cu prietenii lui, așa cum și eu fac cu prietenele mele. Nu suntem sechestrați în căsnicie, nu? Ca o relație să fie frumoasă și să nu intervină monotonia trebuie să mai respirăm și să avem ocazia să ni se facă dor de celălalt”, a spus solista.

Cântăreața a menționat că dși familia a petrecut separat, toți au știut unii de ceilalți.

”Sofia e și ea la vârsta la care îi place și îi face bine să stea printre colegi, să socializeze, să își facă prieteni, să se dezvolte. Nu poate să stea numai după „fusta mamei“. E domnișoară în toată regula. ? Eu am petrecut cu Noah niște zile foarte frumoase, doar noi doi, ne-am apropiat, ne-am jucat, ne-am iubit. ? Toată familia happy, ne-am sunat, am știut unii de alții și ne-am distrat pe echipe. ✌️”.

Cântăreața Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. Este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016.

citește și...