Ce spune Andreea Bănică despre pozele din Playboy! ‘Mi-au scos bikinii în photoshop’

16.10.2019, 17:15

În urmă cu nouă ani, Andreea Bănică realiza un pictorial incendiar pentru revista ‘Playboy’. La vremea respectivă, toată România a putut admira fotografiile goale cu artista.

Ce spune Andreea Bănică despre pozele din Playboy! ‘Mi-au scos bikinii în photoshop’

Acum, Andreea Bănică a vorbit despre acea perioadă și a mărturisit că soțul ei, Lucian, a convins-o să pozeze în ‘Playboy’. În plus, solista a mărturisit, cu sinceritate, că nu s-a dezbrăcat de tot.

‘Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol. La mine ea așa, totul până la lenjeria intimă. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez.

Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop’, a dezvăluit Andreea pentru Click!

Deși Andreea Bănică se rușinează acum de pictorialul din Playboy, beneficiile solistei au fost imense la momentul respectiv. Andreea Bănică a primit o sumă enormă de la Playboy. Cu banii câștigați, și-a cumpărat un apartament.

‘Venea lumea cu revista pentru autografe, iar mie îmi era foarte rușine. Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă’, a declarat Andreea.

citește și...