Cântăreața de muzică populară Gherghina Stancu, diagnosticată cu aceeași boală care a ucis-o pe Ileana Ciuculete

09.10.2020, 13:56
Cântăreața de muzică populară Gherghina Stancu, diagnosticată cu aceeași boală care a ucis-o pe Ileana Ciuculete
Cântăreața de muzică populară Gherghina Stancu, diagnosticată cu aceeași boală care ucis-o pe Ileana Ciuculete

Solista de muzică populară Gherghina Stancu a trecut prin momente dificile în ultimii ani. Viața sa a fost în pericol de mai multe ori, însă de fiecare dată a reușit să scape ca prin minune.

Gherghina Stancu a povestit că s-a luptat cu aceeași boală care a ucis-o pe Ileana Ciuculete. Din fericire, artista a reușit să se vindece miraculos de hepatita C.

Gherghina Stancu s-a luptat ani la rând cu boala

Ea a explicat că a contract această afecțiune gravă de la dentist și că ani de zile s-a luptat cu ea. Spre deosebire de Ileana Ciuculete, Gherghina Stancu a luat tratamentul la timp.

‘Oboseam și nu știam de ce, mergeam și la nunți, cântam și la un restaurant, mergeam și la serviciu. Ajunsesem să dorm cu zilele, nu puteam să mă ridic din pat, mă simțeam foarte obosită. În urma investigațiilor medicale, am aflat că am hepatita C. Nu știu de unde am contactat virusul, cel mai probabil de la dentist, altfel nu-mi explic, că eu n-am făcut prostii. Mie nu mi-a plăcut țuica, alcoolul, m-am ferit.

Și am avut șansa de a descoperi la timp. Ileana Ciuculete a descoperit târziu și e posibil să fi avut și alte complicații. Eu am făcut 8 ani de tratament cu Cantastim și am repetat periodic analizele. La un moment dat, au ieșit negativi acei markeri, cred că am avut parte de o vindecare miraculoasă’, a povestit Gherghina Sancu pentru starpopular.ro.

I-a murit soțul și i-a ars casa

Gherghina Sancu a avut un șoc și când i-a murit soțul și a rămas să aibă grijă de un copil de 9 ani! În plus, solista a fost la un pas să își piardă viața după ce casa i-a fost mistuită de flăcări.

‘Totul s-a facut scrum atunci. Singurele lucruri care au ramas intacte au fost costumele mele populare, le tineam intr-o camera cu pereti grosi unde nu a patruns nici fumul. Nu m-au invins greutatile. Am sapat in munte si am iesit in partea cealalta’, a mai mărturisit Gherghina Sancu.

În urmă cu mai bine de 14 ani, Gherghina Stancu i-a compus o melodie președintelui Traian Băsescu, proaspăt ales în funcție. Mai mult de atât, interpreta de muzică populară a înregistrat piesa ‘Biruința lui Traian’ și i-a trimis un CD lui Băsescu la Cotroceni.

‘Îmi place mult de domnul Băsescu, pentru că este un bărbat puternic, mai puternic decât alți președinți. I-aș fi cântat și lui Iliescu, dar nu-mi plac bărbații moi. Așa sunt eu’, povestea la vremea respectivă Gherghina Stancu.

citește și...