Mariana Moculescu, clipe de coșmar în Italia! A fost dată în urmărire. Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Horia Moculescu

12.09.2019, 15:35

Mariana Moculescu a ajuns la capătul puterilor. Fosta soție a lui Horia Moculescu trece prin momente cumplite. Recent, ea a publicat pe Facebook o imagine în care apare alături de iubitul italian, la Casa Julietei din Verona, însă descrierea respectivei fotografii i-a șocat pe toți.

Mariana Moculescu, clipe de coșmar în Italia! A fost dată în urmărire și este căutată de Poliție

Se pare că bărbatul a denunțat-o pe fosta soție a compozitorului Horia Moculescu chiar în momentul în care Mariana se afla cu el în vacanță. Mariana Moculescu a povestit toată întâmplarea pe Facebook.

‘Am fost denunțată de Lorenzini Massimiliano din iunie 2018. Am fost căutata de Carabinierii din Montemurlo acum 2 saptamani și mi-au adus la cunoștință că voi fi anchetată penal pentru că am o Procură de la Republica Italiana. În tot acest timp, am locuit în casa acestuia, facandu-mi rezidența la adresa sa, am petrecut Revelionul și Paștele cu sora și cumnatul său și, de fapt, eu eram denunțată.

Practic, pentru a se apară de denunțul făcut de mine pentru acte persecutorii, m-a denunțat pe mine. Avocatul meu din oficiu va intra în Tribunalul din Prato și va citi dosarul pentru a ști motivele incriminării. În concluzie, am avut o relație de 4 ani cu o persoana care s-a comportat persecutoriu și mi-a ascuns 1 an de zile faptul că m-a denunțat penal’, a scris Mariana Moculescu pe rețelele de socializare. 

Ea a mărturisit că nu știa nimic de planurile iubitului italian. Mariana Moculescu trăia și dormea în același pat cu bărbatul care a dat-o în urmărire generală.

citește și...