Ce s-a ales de Florin Marin după moartea soțului său Philip Clements! Tânărul trece printr-o situație dificilă

07.06.2021, 13:40
Ce s-a ales de Florin Marin după moartea soțului său Philip Clements! Tânărul trece printr-o situație dificilă
Ce s-a ales de Florin Marin după moartea soțului său Philip Clements!

În urmă cu un an, fostul cleric Philip Clements, soțul lui Florin Marin, a decedat la vârsta de 82 de ani. Philip Clements și românul au format unul dintre cele mai controversate cupluri. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei ani. În ultimii ani, cuplul locuia la București.

Toată averea lui Philip Clements a rămas partenerului său, fotomodelul Florin Marin, originar din comuna Vișina. Din păcate, ultimul an a fost extrem de greu pentru tânăr.

Florin Marin, clipe grele după moartea lui Philip Clements

Florin Marin a dezvăluit că în viața lui și-au făcut apariția numeroase persoane care au încercat să-i facă rău și să-i ia banii moșteniți de la Philip Clements. Din acest motiv, el a decis să vândă apartamentul de lux în care a trăit alături de soțul său și să ducă o viață mai liniștită.

‘Vreau să mă relaxez după acest an. Am decis să vând apartamentul pe care mi l-a cumpărat Philip. Știu că o mulțime de oameni se gândesc că o să devin sărac. Nu, îl vând pentru că am decis să fac o schimbare în viața mea, nu pentru că am nevoie de bani. Vreau să îl vând pentru că îmi doresc să fiu mai relaxat și să închid această poveste.

Nu înseamnă că vreau să uit de fostul meu soț. Doar îmi doresc să am un nou început, o nouă viață și o nouă casă. Am multe amintiri aici cu Philip și vreau să le păstrez în mintea și în inima mea, dar nu și să stau în același loc în care am locuit cu el’, a declarat Florin Marin, potrivit Daily Mail.

Nu și-a făcut nicio relație amoroasă

În prezent, tânărul a mărturisit că nu-și poate face o nouă relație, deoarece amintirea fostului soț este încă prezentă.

„Am încercat să îmi fac o nouă relație pentru că Philip îmi spunea mereu că atunci când o să moară trebuie să merg mai departe și să mă îndrăgostesc de altcineva, iar acest lucru nu o să reprezinte o problemă. Am încercat anumite relații cu unele persoane, dar nu au mers pentru că mă gândesc la el. Încerc să vorbesc cu oamenii pe care îi întâlnesc de trecutul meu, de Philip. Încep să fiu puțin trist și mă gândesc că nu vreau alt bărbat, așa că îi resping pe toți. Dar sper să am parte de un nou început.”, a mai spus Florin Marin.

citește și...