Ce s-a ales de apartamentul în care a locuit Elodia Ghinescu! Vecinii au ajuns la disperare

22.08.2021, 12:25
Ce s-a ales de apartamentul în care a locuit Elodia Ghinescu! Vecinii au ajuns la disperare
Ce s-a ales de apartamentul în care a locuit Elodia Ghinescu! Vecinii au ajuns la disperare

Dispariţia avocatei Elodia Marinela Ghinescu încă provoacă vâlvă! Femeia a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007. Soțul ei, Cristian Cioacă, poliţist de profesie, a fost găsit principalul vinovat, deși cadavrul soției lui nu a fost găsit nici până în ziua de astăzi. 

Au trecut 14 ani de la cel mai controversat caz de dispariţie din România. Nici în ziua de azi, familia şi prietenii Elodiei Ghinescu nu ştiu ce s-a întâmplat cu avocata.

Ce s-a ales de apartamentul în care a locuit Elodia Ghinescu!

Femeia a fost căutată de autorităţi şi în gaură de şarpe, însă fără nici un rezultat. Elodia și soțul ei, Cristian Cioacă, locuiau într-un apartament aflat la etajul IV al unui imobil din str. Gloriei (Braşov).

Acum, la atâția ani de la dispariția avocatei, locuința este în continuare goală. Vecinii au ajuns la capătul răbdării și se plâng de datorii uriașe la întreținere, scrie Impact.ro. 

Înainte de a fi arestat în 2014, Cristian Cioacă a lăsat un set de chei de la apartament unui prieten al unei agenții imobiliare. Bărbatul spera ca locuința să fie închiriată în perioada în care stă în spatele gratiilor. Din păcate, nimeni nu s-a înghesuit să locuiască acolo. Din 2016 până în 2019, datoriile la întreținere erau de aproximativ 18.000 de lei.

Drept urmare, Cristian Cioacă a rămas să plătească datoriile uriașe. Din nefericire, acest lucru nu este posibil, pentru că el se află la închisoare.

Elodia Ghinescu avea un copil când a dispărut

La momentul dispariției, Elodia Ghinescu a lăsat în urmă un băiat, pe Patrick, care avea atunci doar 1 an. Acum este un adolescent în toată regula. Acesta a rămas în grija surorii tatălui său, dar nu va uita niciodată evenimentul trist care i-a marcat copilăria.

Patrick are 15 ani și a decis să nu mai poarte numele tatălui său, Cristian Cioacă. Băiatul a renunțat la nume după ce tatăl său a fost condamnat la închisoare, acuzat că i-a omorât mama.

El a solicitat în instanță schimbarea numelui său de familie, potrivit unor declarații făcute în urmă cu câteva luni de avocata familiei Ghinescu, Crina Radu.

”Am sunat la Primăria Albota, unde practic copilul locuiește cu sora lui Cristian Cioacă și ni s-a confirmat faptul că a existat o astfel de cerere formulată de către sora lui Cristian Cioacă.

Dumnaei este tutorele copilului în acest moment. Ar fi formulat o astfel de cerere pentru ca micuțul să nu mai poarte numele de Cioacă și să poartă numele Ene. Faptul că i-a schimbat numele nu-l ajută pe copil”, a declarat Crina Radu pentru Antena Stars.

citește și...