Ce s-a ales de Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 ‘Chefi la cuțite’. A investit într-o afacere profitabilă

22.08.2021, 16:31
Ce s-a ales de Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 'Chefi la cuțite'. A investit într-o afacere profitabilă
Ce s-a ales de Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 'Chefi la cuțite'

Câștigătorul sezonului 7 ‘Chefi la cuțite’ a fost Alexandru Comerzan din echipa lui Cătălin Scărlătescu. În marea finală, el s-a luptat cu doi concurenți din echipa lui Sorin Bontea, Alex și Bobby. În cele din urmă, Alexandru Comerzan a reușit să pună mâna pe marele premiu de 30.000 de euro. 

Ce s-a ales de Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 ‘Chefi la cuțite’

În urmă cu doi ani, Alexandru Comerzan a câștigat sezonul 7 ‘Chefi la cuțite’. După ce show-ul culinar de la Antena 1 s-a terminat, bărbatul a dispărut din atenția publicului. Anii au trecut, iar mulți se întreabă ce s-a ales de el, dar și ce a făcut cu marele premiu.

Recent, Alexandru Comerzan a dezvăluit cum s-a schimbat viața lui după ce a câștigat ‘Chefi la cuțite’. El a povestit că și-a deschis un restaurant pe litoralul românesc, împreună cu fratele lui, în Vama Veche. Deși a câștigat o sumă frumușică la ‘Chefi la cuțite’, Comerzan nu s-a lăsat pe tânjeală și muncește din greu pentru restaurantul lui.

„Am deschis la mare, în Vama Veche, am deschis afacere împreună cu fratele meu. A mai pus și fratele. În jur de 70.000-80.000 de euro”, a spus Alexandru Comerzan la Antena Stars.

În plus, el și-a deschis un canal de Youtube, acolo unde împărtășește cu internauții felurile de mâncare pe care le gătește acasă.

„Am făcut un canal de Youtube unde arăt ce gătesc eu acasă, după care mai o emisiune televizată în Republica Moldova, un restaurant, un meniu, cam asta’, a mai adăugat câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 7.

citește și...