Ce s-a ales de Aida Parascan, fosta câștigătoare Masterchef! A renunțat definitiv la bucătărie și are o altă meserie acum

23.08.2022, 15:47
Ce s-a ales de Aida Parascan, fosta câștigătoare Masterchef! A renunțat definitiv la bucătărie și are o altă meserie acum

Aida Parascan, câştigătoarea MasterChef din 2013, a avut o viață grea! A divorțat de tatăl copiilor ei, a fost la un pas să moară din cauza unui incendiu izbucnit în propria casă și a pierdut o sarcină. Aida Parascan mai are trei copii, pe Gianina, Samuel și Emilia. 

Aida Parascan s-a schimbat total, după ce a câștigat MasterChef în 2013. Deși era pasionată de gastronomie și chiar a încercat să pună pe picioare un local unde chiar ea gătea. Din păcate, planurile nu au mers așa cum și-a dorit, iar Aida Parascan a renunțat definitiv la bucătărie.

Aida Parascan a renunțat la bucătărie

Acum are cu totul altă meserie! Într-un interviu pentru Ego.ro, fosta mare câștigătoare de la PRO TV a detaliat totul despre noul ei job. Și-a deschis propriul cabinet de terapie. Fosta vedetă de la PRO TV vindecă pacienții cu ajutorul metodei japoneze, fără medicamente.

„Mi-am deschis cabinet de terapie. Eu practic de 10 ani Reiki și radiestezie, am toate inițierile Reiki și sunt luate de la Ovidiu Dragoș Argeșanu. În ultimul an au tot venit către mine oameni care mi-au cerut ajutorul și cu care încă lucrez. Și din vorbă în vorbă au ajuns la mine.

Este o metodă de autovindecare japoneză. Care ajută la autovindecare. Bolile sunt psihosomatice. Și din mental o boală care nu e tratată ajunge să ne îmbolnăvească și fizic.

Atunci când boala devine fizică e clar că omul nu a făcut nimic să înțeleagă situația și să se schimbe. Toate bolile pot fi tratate, dar nu orice om, pentru că trebuie să vrea și el”, a declarat fosta câștigătoare Masterchef pentru Ego.ro.

A fost părăsită când a rămas însărcinată

Aida Parascan a vorbit, la postul de televiziune Antena Stars, despre momentul în care iubitul ei, tatăl copilului, a ales s-o părăsească după ce a aflat că a rămas însărcinată.

„Asta a fost decizia lui și atât timp cât un bărbat îți spune ”nu știu, nu vreau, nu mă interesează” cred că nici măcar nu merită să fie adus în discuție, pentru că el a luat decizia lui. În momentul în care am rămas însărcinată el a spus stop. În momentul în care el a luat o decizie, aceea de a nu se implica cu absolut nimic, singurul lucru pe care poți să-l faci ca femeie este să accepți și să respecți ceea ce ți se spune”, a dezvăluit Aida Parascan, potrivit spynews.ro.

„Sunt o persoană echilibrată. Nu am avut dezechilibre decât o scurtă perioadă de timp când am zis ”de ce?”, apoi am zis ”ok””, a mai adăugat aceasta.

citește și...