Ce relație au acum surorile Luciu cu tatăl lor alcoolic. Bărbatul a oferit detalii despre fiicele lui

04.04.2021, 13:05
Ce relație au acum surorile Luciu cu tatăl lor alcoolic. Bărbatul a oferit detalii despre fiicele lui
Ce relație au acum surorile Luciu cu tatăl lor alcoolic. Bărbatul a oferit detalii despre fiicele lui

Surorile Iuliana și Nicoleta Luciu nu au avut parte de o copilărie fericită, din cauza tatălui lor, Ion Luciu, care avea un mare viciu: alcoolul. 

Deși au avut întotdeauna o relație tensionată cu tatăl lor, cele două nu l-au abandonat, ba dimpotrivă, l-au ajutat să depășească toate obstacolele. În prezent, Iuliana și Nicoleta Luciu au relație bună cu părintele lor.

Ion Luciu și-a deschis sufletul și a vorbit despre legătura pe care o are acum cu fiicele lui. El a mărturisit că a reușit să se țină departe de pahar din cauza problemelor de sănătate.

Surorile Luciu au făcut pace cu tatăl lor

„Sunt bine, am probleme cu mijlocul, mai exact am hernia de disc, mă doare tare! Este caz de operație, dar nu mă operez, îmi este frică. Mișcare fac, da, merg pe jos și mă ajută mult asta. M-am lăsat și de alcool, din cauza problemelor de sănătate, am avut o perioadă în care am consumat, recunosc, dar acum nu mai beau din cauza bolilor”, a declarat Ion Luciu pentru Impact.ro.

În plus, bărbatul a spus că fetele lui îl vizitează atunci când au timp și au grijă să-i lipsească nimic.

„Fetele mă ajută și ele, dar, na, fiecare e pe drumul ei, Iuliana e cu serviciul, Nicoleta, cu nepoții. Ultima dată mi-am văzut nepoții acum trei sau patru ani și m-am bucurat enorm. Pe fete le-am văzut acum vreo lună, au venit amândouă la mine, cu de toate, mi-au cumpărat chiar prea multe”, a mai spus acesta.

Ion Luciu, probleme mari cu alcoolul

În urmă cu șase ani, Ion Luciu se plângea că fetele şi băiatul lui l-au abandonat și că nu-i mai răspund la telefon.

“Am muncit mult la ţară, am făcut o insolaţie. Am fost la Municipal, mi-au făcut investigaţii, m-au trimis la Spitalul 9. Avea o depresie, am stat 12 zile. Fetele nu au ştiu. Nu am avut cum să iau legătura cu nimeni. Am trimis un mesaj Nicoletei.

Nu am mai vorbit cu ele de trei luni. Au schimbat numerele de telefoane. Nu mai răspund la telefon. Mi-au trimis nişte bani, dar i-am dat pe tratament.Am avut gânduri mai dramatice, să îmi pun capăt zilelor. Chiar de când a plecat mama Nicoletei. Atunci beam încontinuu. Mă simt abandonat. Mi-a plătit Nicoleta întreţinerea, nu pot să mint”, declara Ion Luciu, pentru Click!

citește și...