Ce relație are Rita Mureșan cu tatăl fetelor ei. ”Nu mi-a părut rău că am divorțat”

26.11.2021, 16:37
Ce relație are Rita Mureșan cu tatăl fetelor ei. ”Nu mi-a părut rău că am divorțat”
Ce relație are Rita Mureșan cu tatăl fetelor ei. ”Nu mi-a părut rău că am divorțat”

Creatoarea de modă Rita Mureșan a făcut declarații despre fostul său soț, Nelu Mureșan. Din căsnicia cu acesta, vedeta are două fete. Rita Mureșan a dezvăluit în ce relații este cu tatăl fetelor sale în prezent. ”Nu mi-a părut rău că am divorțat”, a mărturisit Rita Mureșan în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Rita Mureșan este o cunoscută creatoare de modă. La vârsta de 20 de ani, în anul 1993, Rita Mureșean cucerea pe toată lumea cu frumusețea și cu fizicul său, devenind Miss România. Rita Mureșan a fost căsătorită timp de 13 ani cu Nelu Mureșan. Cei doi au divorțat în anul 2007, însă au păstrat o relație cât se poate de bună. Din căsnicia lor au rezultat două fete: Gloria și Rebecca.

Despre relația pe care o are acum cu fostul său soț a făcut Rita Mureșan declarații la emisiunea ”Vorbește lumea”, prezentată de Adela Popescu la postul de televiziune Pro TV.

Ce relație are Rita Mureșan cu tatăl fetelor ei. ”Relația noastră s-a îmbunătățit după ce am divorțat”

Rita Mureșan a afirmat că relația s-a cu cel care i-a fost soț s-a îmbunătățit după divorț.

“Eu am inițiat divorțul. A trecut atât de mult timp de atunci încât momentul nu mai face parte din amintirile mele. Relația în care am rămas cu tatăl copiilor mei este cea mai importantă, se bazează pe binele copiilor. Nu mi-a părut rău ca am divorțat, relația noastră s-a îmbunătățit după ce am divorțat. Am ajuns, după atâția ani, să ne apreciem ca oameni“, a explicat creatoarea de modă.

Rita Mureșan a lucrat ca învățătoare

Rita Mureșan a fost, cu ani în urmă învățătoare la Breaza. Despre experiența ei cu elevii a făcut vedeta declarații într-un interviu.

“Am profesat aproape un an, apoi am fost la Miss România, am plecat din ţară. Eram domnişoara învăţătoare, pe vremea aceea. Îmi plăcea, am fost foarte pasionată de această meserie. Am terminat Pedagogicul în Ploieşti. Eu am făcut şi Dreptul, practic mi-am dorit să fiu procuror, învăţătoare şi procuror. Acum cred că sunt exact ceea ce era scris să fiu”, declara ea într-un interviu pentru click.ro.

citește și...