Ce relație are Nick, din trupa N&D, cu fiica lui. ”Ne certăm aproape toată ziua”

11.04.2022, 12:43
Ce relație are Nick, din trupa N&D, cu fiica lui. ”Ne certăm aproape toată ziua”
Ce relație are Nick, din trupa N&D, cu fiica lui. ”Ne certăm aproape toată ziua”

Nick de la trupa N&D are o fiică, Andreea, care este pasionată de muzică, dans și picturile pe piele. Aceasta a dat detalii despre relația pe care o are cu celebrul său tată. ””Ne certăm aproape toată ziua. Sunt niște certuri rapide și, de cele mai multe ori, amuzante”, a spus Andreea, fiica lui Nick, într-un interviu.

Nick, pe numele său real, Nicolae Marin, a făcut parte din trupa N&D în urmă cu ani, unde a cântat alături de Delia. În plan personal, Nick esta tatăl unei fete care se numește Andreea.

Fiica artistului, Andreea Marin, a acordat un interviu pentru click.ro, în care a vorbit deschis despre care este relația dintre ea și tatăl său. De asemenea, tânăra a făcut declarații și despre pasiunile sale.

Ce relație are Nick, din trupa N&D, cu fiica lui. ”Cel mai mult îmi place că este foarte deschis cu mine, cât și eu cu el”

”Am o relație foarte bună cu tatăl meu, ne înțelegem foarte bine, dar avem și multe certuri de moment ca și între frați, care pornesc de la cele mai mici lucruri și se sfârșesc în aproximativ 10 min. Din punctul de vedere al relației cu mine și cu tati, cel mai mult îmi place că este foarte deschis cu mine, cât și eu cu el, putând astfel să abordăm orice subiect și ador faptul că mi-a oferit calea spre o această relație apropiată și prietenească cu el. Îmi place la tati că depinde de o personalitate aparte, este foarte sincer, admir cum aplanează anumite situații în viață și îi idolatrizez partea lui artistică dar desigur și multe alte lucruri. Cum am mai spus, ne certăm aproape toată ziua. Sunt niște certuri rapide și, de cele mai multe ori, amuzante care se creează efectiv din orice, de multe ori din lucruri tehnice care țin de aparatura de la studio sau de stabilirea anumitor cadre video”, a spus fiica lui Nick.

Despre pasiunile pe care le are, Andreea a declarat: ”Mi-ar plăcea extrem de mult ca în viitorul apropiat să ajung la potențialul tatălui meu și la nivelul lui, ca și artist. După ce termin examenele clasei a 8-a o să mă focusez mult mai mult pe toate atuurile mele. Cel mai de preț lucru ar fi să fac o melodie cu tata sau un remake împreună cu el în viitorul apropiat… Pasiunea mea cu picturile pe piele vine încă din perioada carantinei, în pandemie, când eram blocată în rețeaua tik tok-ului, căutând încontinuu și descoperind această activitate. A început să îmi placă așa mult încât îmi făceam în fiecare zi câte un machiaj pe față”.

citește și...