Ce relație are Mario Mutu cu părinții săi. ”Nu i-am reproșat nimic niciodată”

21.09.2021, 16:27
Ce relație are Mario Mutu cu părinții săi. ”Nu i-am reproșat nimic niciodată”
Ce relația are Mario Mutu cu părinții săi. ”Nu i-am reproșat nimic niciodată”

Mario este fiul pe care fostul fotbalist și actual antrenor Adria Mutu îl are din primul său mariaj, cu vedeta de televiziune Alexandra Dinu. La o emisiune de televiziune, Mario Murtu a dezvăluit care este relația cu celebrii săi părinți. Acesta a mărturisit de care dintre părinții săi este mai apropiat.

Fostul fotbalist Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario, în vârstă de 19 ani. De asemenea, el a fost însurat și cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, de care s-a separat în urmă cu câțiva ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana și Maya. Cel supranumit ”Briliantul” s-a căsătorit cu Sandra în data de 15 octombrie 2017. Nașii de cununie ai celor doi au fost fostul fotbalist și antrenor Cosmin Contra, și soția sa, Alina. Adrian Mutu și Sandra au împreună un băiețel, Tiago.

Mario, fiul cel mare al lui Adrian Mutu, a dezvăluit, la postul de televiziune Antena Stars, care este relația sa cu celebrii săi părinți.

Ce relația are Mario Mutu cu părinții săi. ”La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței”

Mario Mutu a afirmat că este mai atașat de mama sa, Alexandra Dinu, și că apelează rar la tatăl său, Adrian Mutu. „Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată”, a declarat Mario Mutu, potrivit spynews.ro.

Mario Mutu a explicat și care sunt avantajele și dezavantajele numelui pe care îl poartă. ”E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că anumite persoane te respectă mai mult. Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut”, a comentat tânărul.

citește și...