Ce relație are fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc. Ce spune despre partenera de viață a tatălui său

27.02.2021, 16:32
Ce relație are fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc. Ce spune despre partenera de viață a tatălui său
Ce relație are fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc. Ce spune despre partenera de viață a tatălui său

Diana Enache, fiica artistului Adrian Enache, a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu tatăl său, dar și cu partenera de viață a acestuia, Iuliana Marciuc.

Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară.Diana Enache a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, în ce relații este cu actuala parteneră de viață a tatălui său, prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc.  ”Sunt o femeie aproape în toată puterea cuvântului, pentru că anul acesta împlinesc 25 de ani, şi îţi pot spune că avem o relaţie civilizată”, a declarat Diana Enache.

Fiica lui Adrian Enache a vorbit și despre divorțul părinților săi. ”Nu am fost nici primul, nici ultimul copil ai cărui părinţi au divorţat. Mai ales că ai mei se înţeleg mai bine de când s-au despărţit. Nu a fost un final cu scandal, cu bătai, cu lucruri din astea odioase. Nu pot spune că nu m-a marcat, dar asta s-a întâmplat mai mult din cauza presiunii mediatice. Jurnaliştii stăteau în faţa blocului, aşa că nu a fost un moment tocmai uşor. Dar am învăţat şi de aici ceva”, a mai spus aceasta.

Diana Enache, despre relația cu tatăl ei, Adrian Enache. ”Semăn foarte mult cu el”


Diana Enache a dezvăluirt și ce relație are cu celebrul său tată, Adrian Enache.

”Adrian Enache este pentru mine tată, frate, prieten, confident. Avem o relaţie extraordinară, lucru pe care l-am declarat, nu în puţine rânduri. Suntem cei mai buni prieteni şi dicutăm absolut orice. Nu a existat vreodată să mă ascund de el cu ceva. Poate, de multe ori, am vorbit întâi cu el în detrimentul mamei mele, care este o tipă foarte serioasă şi ancorată în realitate. Este perfecţionist. I-am moştenit şi eu doza asta de perfecţionism. Plus aceea de a nu sta, de a-mi depăşi limitele. Şi el, la vârsta pe care o are, arată mai bine ca mulţi prieteni de-ai mei care au doar 20 de ani. Este optimist, activ, vesel”, a afirmat ea.

”Este o bucurie să stai în preajma lui. Semăn foarte mult cu el. Nici eu nu suport să am în preajma mea oameni posomorâţi, supăraţi. Oricât de greu ar fi, trebuie să zâmbeşti, pentru că, în timp, lucrurile se vor aşeza, iar cu o atitudine pozitivă toate par mai uşor de realizat. Sever este doar pe partea profesională, dar tot din dorinţa de a ieşi bine lucrurile. Când ne pregătim pentru un eveniment, repetăm mult şi nu ne lăsăm până nu iese totul perfect. Dar cum este un microb comun, nu este deranjant pentru niciunul dintre noi. Anul acesta voi lansa cel puţin două piese, una dintre ele cu băieţii de la Alb Negru. Şi chiar mă gândeam la un proiect cu tatăl meu. Cred că ar fi ceva interesant, dar nu în ideea de clasic, vechi. În ideea de modern, dar să păstrăm esenţialul”, a completat Diana Enache.

citește și...