Ce relație are Andreea Bălan cu sora iubitului ei. Solista și Sonia Argint se înțeleg de minune! Cum s-au dat de gol

22.09.2020, 12:33
Ce relație are Andreea Bălan cu sora iubitului ei. Solista și Sonia Argint se înțeleg de minune! Cum s-au dat de gol
Ce relație are Andreea Bălan cu sora iubitului ei. Solista și Sonia Argint se înțeleg de minune! Cum s-au dat de gol

De mai bine de trei luni, Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei tv, Sonia Argint Ionescu.

Solista și noul ei partener au fost văzuți prima dată împreună, la malul mării, în stațiunea Vama Veche. De atunci, cei doi nu se mai ascund, iar zilele trecute au fost surprinși prin Capitală, ca doi adolescenți, scrie Click! Amorezii au mers la un restaurant, iar solista părea fericită și extrem de îndrăgostită de Tiberiu.

Andreea Bălan se înțelege foarte bine cu sora lui Tiberiu

Cu toate că aceștia nu au anunțat oficial că formează un cuplu, pe rețelele de socializare, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au dat de înțeles că sunt de nedespărțit. În plus, și solista se înțelege de minune și cu familia iubitului său. Ultima postare a solistei de pe Instagram a scos la iveală faptul că artista este destul de apropiată și de sora lui Tiberiu, Sonia.

Mai exact, Andreea Bălan a publicat un video în care dansează, iar ‘cumnata’ ei a ținut să îi transmită mai multe inimioare, semn că cele două se înțeleg foarte bine. La rândul ei, cântăreața i-a răspuns tot cu inimioare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

dancing diva ?

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Apropiații solistei susțin că Tiberiu Argint a cucerit-o rapid pe blondină. Până în acest moment, niciunul dintre cei doi nu și-au făcut publică relația, însă i-au dat de gol fotografiile puse separat pe rețelele de socializare, în care se vedea că sunt în același loc.

‘Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult’, notează Wowbiz.

S-a despărțit cu scandal de George Burcea

Andreea Bălan se află în plin proces de divorț cu George Burcea. În vreme ce fostul ei soț filmează pentru noul sezon al emisiunii de la PRO TV, ‘Ferma. Orășeni versus săteni’, cântăreața își trăiește viața din plin și radiază de fericire lângă noul iubit. Prima înfățișare a divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea ar fi stabilită pentru data de 1 octombrie.

citește și...