Ce relație are Alexandra Dinu cu fiul ei și al lui Adrian Mutu. ”A avut și el momentele lui de rebeliune”

17.11.2020, 16:09
Ce relație are Alexandra Dinu cu fiul ei și al lui Adrian Mutu. ”A avut și el momentele lui de rebeliune”
Ce relație are Alexandra Dinu cu fiul ei și al lui Adrian Mutu. ”A avut și el momentele lui de rebeliune”

Alexandra Dinu a explicat ce relație are cu Mario, fiul său și al fostului ei soț, ex-jucătorul de fotbal Adrian Mutu.

Fostul fotbalist Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario. De asemenea, el a fost însurat și cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, de care s-a separat în urmă cu câțiva ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana, în vârstă de 14 ani, și Maya, în vârstă de 12 ani. Cel supranumit ”Briliantul” s-a căsătorit cu Sandra în data de 15 octombrie 2017. Nașii de cununie ai celor doi au fost fostul fotbalist și antrenor Cosmin Contra, și soția sa, Alina. Adrian Mutu și Sandra au împreună un băiețel, Tiago.

Alexandra Dinu a vorbit despre relația pe care o are cu fiul ei și al lui Adrian Mutu, Mario, într-un interviu pe care l-a acordat pentru perfecte.ro. „Ne înțelegem foarte bine, îl simt că începe să se maturizeze. A avut și el momentele lui de rebeliune în perioada adolescenței. Acum este mult mai matur; este un băiat inteligent și sensibil și cred că are posibilitatea de a face orice își dorește în viață, dacă își dorește cu adevărat și dacă va munci. Alegerile, evident, îi aparțin. Îi dau sfaturi și mă implic și voi fi întotdeauna lângă el atunci când va avea nevoie de mine”, a declarat Alexandra Dinu.


Fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu vorbește patru limbi străine

Alexandra Dinu a mai dezvăluit că Mario, băiatul ei și al lui Adrian Mutu, vorbește patru limbi străine.

De asemenea, vedeta a mai explicat că Mario nu a decis unde va locui și că se află în România pentru a petrece mai mult timp cu tatăl său.

„Decizia îi aparține. El a fost învățat să fie un cetățean al lumii. Vorbește 4 limbi la perfecție, a locuit în mai multe țări și a experimentat diferite culturi, a cunoscut oameni de tot felul și a avut parte de numeroase experiențe care, cu siguranță, îi vor folosi în viață. Nu a decis să se stabilească în România; se află aici momentan și este fericit să petreacă mai mult timp cu tatăl lui”, a completat Alexandra Dinu.

citește și...