Ce relație are acum Victor Pițurcă cu Vica Blochina! Cum o numește pe fosta lui amantă

09.12.2020, 12:05
Ce relație are acum Victor Pițurcă cu Vica Blochina! Cum o numește pe fosta lui amantă
Ce relație are acum Victor Pițurcă cu Vica Blochina! Cum o numește pe fosta lui amantă

Vica Blochina a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă. Din relația lor amoroasă a rezultat un fiu, Edan. 

Fostul antrenor al echipei de fotbal a României și-a asumat total rolul de tată al lui Edan, de care are grijă ca de ochii din cap.

Vica Blochina a mărturisit, în repetate rânduri, că ar fi acceptat să fie doamna Pițurcă dacă el ar fi divorțat de Maria Pițurcă. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Victor Pițurcă nu și-a părăsit soția pentru Vica Blochina

În schimb, Victor Pițurcă a preferat să încheie orice legătură cu Vica, femeia cu care și-a înșelat soția și care i-a născut un fiu, în 2007. În plus, acesta nici nu îi mai spune pe numele fostei amante.

În trecut, Vica Blochina l-a dat în judecată pe Victor Pițurcă prin care îi cerea să îl recunoască pe Edan. Abia în 2012, judecătorii au stabilit că fostul selecționer este tatăl biologic al lui Edan și a fost somat să-i plătească Vicăi Blochina o pensie alimentară enormă.

Se pare că Victor Pițurcă a fost deranjat de faptul că Vica Blochina îi pronunță numele peste tot, iar din acest motiv a decis să ia o decizie radicală. Să nu mai dea niciun un ban în plus, în afara pensiei alimentare de 9000 de euro lunar pentru Edan.

Pițurcă, supărat foc pe fosta amantă

Mai mult de atât, Pițurcă nici nu vrea să mai discute cu fosta amantă, nici măcar atunci când vine vorba despre copilul lor. Victor Pițurcă are o relație excepțională cu Edan și petrece foarte mult timp cu el, scrie Playtech.

Recent, Victor Pițurcă ar fi oferit detalii prietenilor apropiați despre adevărata relație pe ar fi avut-o cu Vica Blochina. El a spus că treceau și luni întregi fără să se vadă cu ea, însă blondina era cea care insista. Pentru că a fost enervat la culme de poveștile spuse de Vica Blochina, Pițurcă o numește ‘aceea ființă’.

citește și...