Ce refuză categoric să facă celebrul artist Tudor Gheorghe. ”Absolut niciodată nu fac asta”

08.09.2021, 16:50
Ce refuză categoric să facă celebrul artist Tudor Gheorghe. ”Absolut niciodată nu fac asta”
Ce refuză categoric să facă celebrul artist Tudor Gheorghe. ”Absolut niciodată nu fac asta”

Îndrăgitul artist Tudor Gheorghe, în vârstă de 76 de ani, a dezvăluit ce anume refuză să facă, indiferent cine l-ar ruga. Acesta a afirmat că nu ar cânta niciodată la petreceri sau alte evenimente de acest fel. ”Nu ştiu a cânta decât pe scenă, sub lumina reflectoarelor, îmbrăcat aşa cum se cuvine pentru a-mi respecta publicul”, a declarat celebrul artist.

Tudor Gheorghe este un cunoscut actor, cântăreț și compozitor. În perioada sa de formare a realizat numeroase albume, dar cariera sa a devenit fulminantă după anul 1989. De-a lungul anilor, renumitul artist și-a încântat publicul cu spectacolele de muzică și poezie pe care le-a susținut.

De altfel, în cadrul unui interviu pentru impact.ro, Tudor Gheorghe a dezvăluit că nu cântă niciodată la nunți, botezuri și alte evenimente private și a explicat și care este motivul.

Ce refuză categoric să facă celebrul artist Tudor Gheorghe. ”Nu cânt la zile de naştere, la nunţi sau botezuri, la zilele nu ştiu cărui oraş”

Întrebat dacă obișnuiește să își încânte musafirii care îi trec pragul cântândi-le ceva, Tudor Gheorghe a răspuns vehement: ”Nici pomeneală! Absolut niciodată nu fac asta. Niciodată! Nu ştiu a cânta decât pe scenă, sub lumina reflectoarelor, îmbrăcat aşa cum se cuvine pentru a-mi respecta publicul. Nu ştiu altfel a cânta! Nu cânt la zile de naştere, la nunţi sau botezuri, la zilele nu ştiu cărui oraş sau mă rog la evenimente de tipul ăsta. Aşa ceva nu există la mine! Pur şi simplu!”.


Reputatul artist a afirmat că nu ar cânta la astfel de evenimente private nici măcar la rugămințile prietenilor sau familiei: ”Nu există aşa ceva! Iar ei, adică familia şi prietenii, ştiu asta de ani buni, aşa că o asemenea cerere nu va fi niciodată formulată. Repet, nu ştiu a cânta altfel decât pe scenă, pentru publicul meu!”.

Ce spunea Tudor Gheorghe despre averea sa

Tudor Gheorghe explica, într-un interviu pentru revista Taifasuri, că se consideră un om bogat, însă nu din punct de vedere material. Artistul dezvăluia și ce pensie are.

„Sunt unul dintre cei mai bogaţi români, dar nu în lucruri materiale. Nici casa nu e pe numele meu. Practic, nu am nimic. Am construit casa cu fiul meu, el o va moşteni, ca să nu mai umblăm cu succesiuni şi cu alte prostii. Sincer, nici nu ştiu ce pensie am. Vreo 2.000 de lei, ca artist, e destul de mult, nu?”, declara Tudor Gheorghe.

citește și...