Ce reacții a primit chef Florin Dumitrescu după ce s-a fotografiat cu soția sa

05.08.2020, 10:56
Ce reacții a primit chef Florin Dumitrescu după ce s-a fotografiat cu soția sa
Ce reacții a primit chef Florin Dumitrescu după ce s-a fotografiat cu soția sa

Chef Florin Dumitrescu a postat în mediul online o fotografie în care apare alături de partenera sa de viață. Imaginea i-a cucerit pe fanii juratului de la show-ul ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Chef Florin Dumitrescu are o relație perfectă cu Cristina Sima, partenera sa de viață, de care este extrem de îndrăgostit. Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, juratul de la ”Chefi la cuțite” a postat o fotografie în care apare alături de soția sa.

”După o zi normală de marți, urmează o zi normală de miercuri. Ea este frumoasă ca întotdeauna şi eu mă bucur de jucării noi! (Poza este făcută la noi în curte la umbra magnoliei) @cristinasimadumitrescu #mylove #hotmama”, a scris chef Florin Dumitrescu în mediul online.

Fanii au fost cuceriți de ipostaza în care celebrul bucătar s-a fotografiat alături de soția sa și i-au felicitat pentru cuplul frumos pe care îl formează.

”Sunteți superbi”, ”O familie reușită”, ”Felicitări, doamnă. Avbeți alături un om excețional. Respect, comportamentul domnului Dumitrescu denotă o educație aleasă”, ”Sunteți un cuplu foarte frumos”, ”Sunteți minunați”, ”Superbă pereche”, au curs complimentele pentru cei doi.

Cum este chef Florin Dumitrescu dincolo de lumina reflectoarelor

Chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe superbe, Ava și Mia. Partenera de viață a juratului de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite” a explicat cum este acesta acasă, departe de lumina reflectoarelor.

”Pe micul ecran vedeți doar o parte din cum e el, adică un foarte bun profesionist, un om competitiv, un bucătar extrem de bun. Acasă, de multe ori, după filmări, are nevoie de o perioadă de recuperare și e tăcut și inactiv.

Preferă să stea cu noi, să ne asculte și să se încarce cu energia de acasă. În rest, e jucăuș când trebuie, e serios când avem de luat decizii și e capul familiei, el le rezolvă mai pe toate.

Eu sunt cu idei multe, cu organizarea, el face ca lucrurile să se întâmple”, a dezvăluit Cristina Sima.

 

citește și...