Ce răspuns a dat Mihaela Rădulescu când a fost întrebată de fostul ei iubit, Dani Oțil

20.10.2020, 09:51
Ce răspuns a dat Mihaela Rădulescu când a fost întrebată de fostul ei iubit, Dani Oțil
Ce răspuns a dat Mihaela Rădulescu când a fost întrebată de fostul ei iubit, Dani Oțil

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu a fost întrebată despre fostul ei iubit, Dani Oțil. Răspunsul acesteia a fost unul neașteptat.

Mihaela Rădulescu are o relație de mai mulți ani cu sportivul austriac Felix Baumgartner. Înainte de a începe povestea de dragoste cu acesta, Mihaela Rădulescu a format un cuplu cu Dani Oțil, co-prezentatorul matinalului de la postul de televiziune Antena 1. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Mihaela Rădulescu a fost întrebată cât de des vorbește cu fostul ei iubit, Dani Oțil. Răspunsul celei supranumite diva de la Monaco a fost unul neașteptat:

”Vezi? Și întrebările astea sunt din categoria „convenții. Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că „alta ca mine nu mai găsește. E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”.

Mihaela Rădulescu, despre declarațiile de dragoste pe care le-a primit

Vedeta de televiziune a fost întrebată și despre cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care a primit-o din partea unui bărbat.

”Trăiesc din mânuit cuvinte, scrise sau vorbite, dar complimentele care mă duc departe sunt alea din ochi, fără niciun cuvânt, terminate într-o atingere, într-un sărut sau… în dormitor, dacă e. Există priviri mai bogate și mai încărcate decât toate paginile lumii. Sunt privirile care electrocutează și pe care scrie „deep trouble””, a explicat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a mai afirmat că nu crede în dragostea la prima vedere.

”Nu prea cred în „prima vedere”, sunt mai analitică, de fapt. Deci, nu prea se întâmplă nimic doar pentru că văd un bărbat interesant. Trebuie să văd mult mai multe despre el ca să mă îndrăgostesc”, a mai spus prezentatoarea de televiziune pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...