Ce răspuns a dat Andreea Bălan când a fost întrebată dacă l-ar mai primi înapoi pe George Burcea. Artista a fost categorică!

07.03.2020, 11:39
Ce răspuns a dat Andreea Bălan când a fost întrebată dacă l-ar mai primi înapoi pe George Burcea. Artista a fost categorică!

Cântăreața Andreea Bălan a fost prezentă în platoul emisiunii ”Răi da’ buni”, de la Antena Stars, unde a făcut din nou declarații despre soțul său, actorul George Burcea.

Întrebată despre care care este starea în care se află relația cu George Burcea, Andreea Bălan a răspuns că acesta ar trebui întrenat personal.

“Nu ştiu, trebuie să-l întrebi pe el. Vorbim puţin şi rar, strict de fete. Îi doresc ca alegerea pe care a făcut-o să-l mulţumească şi să fie fericit cu noua lui viaţă. Dacă el este fericit, apoi vine acasă la fete fericit şi atunci fetele vor vedeta un tată fericit. Viaţa ne face să fim puternici fără să vrem”, a declarat Andreea Bălan, potrivit spynews.ro.

Andreea Bălan a mărturisit că încă mai are sentimente față de George Burcea.

“Iubirea mea nu a dispărut. Eu încă am sentimente”, a afirmat ea.

“Sunt o femeie care are nevoie să fie iubită, îmbrăţişată, să mi se spună că sunt bună, frumoasă, că am un suflet bun, la asta mă refer şi când vin acasă, am nevoie de căldura şi iubira familiei mele. Vreau să fiu om înainte de toate!”, a mai spus solista.

Vedeta a explicat că deși îi este foarte greu în prezent, cel mai dificil moment pentru ea a fost cel în care a făcut stop cardiac.

“Nimic nu se poate întâmpla mai rău decât să te îmbolnăveşti şi să ai o asemenea cumpănă. Toate celelalte experienţe pe care le-am avut înainte sau le am acum, pălesc în faţa unei probleme de sănătate. Este foarte greu ceea ce se întâmplă acum, dar cel mai greu lucru pe care l-am trăiat a fost stopul cardiac. A fost o traumă fizică, am pierdut ceva din mine”, a adăugat ea.