Andreea Bălan încă îl așteaptă acasă pe George Burcea! Actorul este hotărât să divorțeze de ea: ‘Nu pot să îl țin legat’

06.03.2020, 11:23
Andreea Bălan încă îl așteaptă acasă pe George Burcea! Actorul este hotărât să divorțeze de ea: 'Nu pot să îl țin legat'
Andreea Bălan încă îl așteaptă acasă pe George Burcea!

Andreea Bălan suferă enorm după ce a fost părăsită de tatăl fiicelor sale, în urmă cu mai bine de două săptămâni! Artista a fost invitată, miercuri seară, 4 martie, în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, acolo unde a povestit, cu lacrimi în ochi, că nu și-a dorit nicio clipă această despărțire.

‘Eu nu mi-am dorit să se ajungă aici. Nu m-am căsătorit în septembrie ca să mă despart în martie. Am făcut nunta și am mers în biserică cu gândul că nu ne vom separa și că vom rămâne împreună până la adânci bătrâneți. Îmi pare foarte rău că s-a ajuns aici’, a spus solista, în direct.

Andreea Bălan încă îl așteaptă acasă pe George Burcea!

Cu toate că actorul a ales să plece din casa ei, Andreea Bălan a ținut să precizeze că îl așteaptă înapoi pe George Burcea. Solista ar fi dispusă să se împace cu tatăl copiilor ei și să o ia de la capăt.

‘Nu am putut să vorbesc pentru că nici eu nu știam ce se întâmplă cu mine, ce se întâmplă cu noi. De o lună se întâmplă lucrul acesta. A existat o situație extrem de dificilă. Pot să spun ceva concret: ne-am separat’, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Andreea Bălan a povestit că a făcut tot posibilul să își salveze căsnicia, însă George Burcea a refuzat orice cale de împace și cel mai probabil va cere divorțul.

‘Eu trăgeam de relație. Am încercat să mă împac. Am încercat să rezolvăm problema. Eu am încercat foarte mult să repar și să fim împreună. Mi-am dorit mult doi copii și mi-am dorit această familie cu el. Ne-am cunoscut la filmările unui videoclip și din prima clipă am știut că el va fi tatăl copiilor mei. Inițial am zis că nu vreau nuntă. Poate ani de zile am negat nunta din cauza unor răni de-ale mele din trecut.

Pe patul de spital mi-am dat seama că dacă eu aș muri, el nu ar avea acces la anumite lucruri care să aibă grijă de fete. Voiam să fim împreună până la sfârșitul vieții. Eu am tot așteptat să-și revină și să vină înapoi. În mintea mea a fost că o să fie bine. El nu-și mai dorește să vină înapoi. E greu că încerc să mă adaptez unei situații pe care nu mi-am dorit-o. El va veni în vizită oricând își dorește. Eu îmi doresc ca el să-și revină și să fie ca înainte. Eu nu pot să-l țin legat. Eu încă am imaginea cu mine intrând în biserică, cu o trenă lungă, și ce minunați eram amândoi’, a mai adăugat cântăreața.

 

citește și...