Ce probleme grave de sănătate are fiica Oanei Roman. ‘E obișnuită să meargă la doctor’

24.01.2021, 14:35
Ce probleme grave de sănătate are fiica Oanei Roman. 'E obișnuită să meargă la doctor'
Ce probleme grave de sănătate are fiica Oanei Roman. 'E obișnuită să meargă la doctor'

În cadrul emisiunii ‘Mămici de pitici, cu lipici’, Oana Roman a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica ei, Izabela. 

Oana Roman a trecut prin momente dificile în ultima perioadă! Pe lângă despărțirea de Marius Elisei și operația mamei sale, vedeta a mărturisit că și micuța ei s-a simțit tot mai rău.

Izabela a fost internată în spital și a primit tratament adecvat pentru afecțiunea de care suferă. Se pare că micuța a luat un virus, motiv pentru care nu mai are voie să se vadă cu alți copii preț de câteva zile.

Fiica Oanei Roman a ajuns la spital

‘A făcut febră, frisoane, am sunat la doctor. Mi-a zis că dacă trec 24 de ore și episoadele de febră nu trec, trebuie să mergem la doctor. Și aseară pentru că nu i-a trecut și pentru că avea în continuare stare de rău. A dus-o tati la doctor, la spitalul ei. Și cu ocazia asta i-am făcut toate analizele posibile, inclusiv test COVID.

A durat două secunde. Și a primit și o diplomă pentru cel mai cuminte copil, pentru curajul de care a dat dovadă la doctor. Copilul ăsta a avut tot felul de probleme de sănătate. Am internat-o pe starea de urgență, când i-a fost rău. E obișnuită să meargă la doctor. Acum are un fel de virus. Nu are voie să intre în colectivitate cu alți copii, pentru ca trebuie să mai stea cel puțin 3 zile în casă’, a dezvăluit vedeta în cadrul show-ului de la Antena Stars.

Oana Roman s-a despărțit de tatăl fiicei sale

Oana Roman și Marius Elisei s-au separat la sfârșitul anului trecut. Oana Roman ar fi fost părăsită de Marius Elisei pentru o altă femeie pe care acesta a cunoscut-o în mediul online.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.
citește și...