Ce probleme de sănătate are Roxana Ciuhulescu. ”Trebuie să mă operez, n-am cum să scap”

25.05.2022, 16:43
Ce probleme de sănătate are Roxana Ciuhulescu. ”Trebuie să mă operez, n-am cum să scap”
Ce probleme de sănătate are Roxana Ciuhulescu. ”Trebuie să mă operez, n-am cum să scap”

Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 43 de ani, s-a ales cu o ruptură de menisc și de ligamente în timpul participării sale de la „Survivor România”. Deși medicii i-au recomandat să se opereze, vedeta a amânat intervenția pentrru că urmează să participe la finala competiției care se desfășoară în Republica Dominicană.

Anul acesta, Roxana Ciuhulescu a fost implicată în proiectul ”Survivor România”, de la Pro TV. Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale. Aceasta a suferit o ruptură de menisc și ligamente.

Medicii i-au recomandat să se opereze, însă vedeta a amânat intevenția pentru că urmează să participe la finala ”Survivor România” din data de 31 mai. Aceasta a dat mai multe detalii pentru click.ro.

Ce probleme de sănătate are Roxana Ciuhulescu. ”Va trebui timp de patru luni să mă deplasez în cârje”

„Nu mă pot opera acum, trebuie să merg la finala ”Survivor”! Trebuie refăcută articulația, medicii mi-au extras deja lichidul de acolo. Când plouă, însă, sau la schimbările astea de vreme, mă doare foarte tare! Am avut momente când nu puteam să calc! Mi-au făcut RMN, iar diagnosticul pus de medic a fost unul grav: ruptură de menisc și ligament încrucișat”, a explicat Roxana Ciuhulescu.


”Am mers la cel mai bun doctor, trebuie să mă operez, n-am cum să scap. Medicul mi-a zis că trebuie refăcută articulația. Operația implică, însă, o recuperare de lungă durată. Va trebui timp de patru luni să mă deplasez în cârje!”, a adăugat aceasta.

Roxana Ciuhulescu e căsătorită și are doi copii

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea ”Pro Motor” la postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, vedeta este căsătorită și are doi copii. Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu în anul 2018. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului 2018, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.

Roxana Ciuhulescu este cunoscută și ca fiind vedeta cu cele mai lungi picioare din România. Are 1,92 metri înălţime, iar picioarele ei măsoară nu mai puţin de 122 de centimetri.

citește și...