FOTO / Ce probleme a avut Roxana Vancea cu greutatea. ”Am avut niște probleme hormonale și m-am îngrășat 12-13 kilograme”

16.09.2022, 10:51
FOTO / Ce probleme a avut Roxana Vancea cu greutatea. ”Am avut niște probleme hormonale și m-am îngrășat 12-13 kilograme”
Ce probleme a avut Roxana Vancea cu greutatea

Fosta asistentă de televiziune Roxana Vancea, în vârstă de 32 de ani, a explicat cum reușește să se mențină în formă, dar a vorbit și despre problemele pe care le-a avut cu greutatea. ”Am avut niște probleme hormonale și m-am îngrășat 12-13 kilograme”, a măturisit fosta asistentă de televiziune la Antena Stars.

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș, partenerul ei de viață având un băiețel care se numește Milan. Vedeta a devenit mămică pentru prima dată în luna noiembrie a anului 2021. Roxana Vancea a ales numele Zian pentru fiul ei, deși inițial spusese că micuțul va primi numele Ayan.

Roxana Vancea se prezintă foarte bine din punct de vedere fizic. Fosta asistentă de televiziune afișează o siluetă de invidiat. Despre cum se menține în formă, dar și despre problemele pe care le-a avut cu greutatea a făcut vedeta declarații la postul de televiziune Antena Stars.

Ce probleme a avut Roxana Vancea cu greutatea. ”Asta a durat doar un an până m-am reglat”

“Eram puțin mai pufoasă înainte. Dar aveam aceleași kilograme ca în prezent. Însă, atunci nu făceam sală și păream mai plinuță. Am făcut sport din totdeauna. Am avut niște probleme hormonale și m-am îngrășat 12-13 kilograme. Însă, asta a durat doar un an până m-am reglat. Eu făceam sală și atunci, însă, din cauza problemelor nu se vedea. Făceam foarte mult cardio fiindcă atunci când vrei să slăbești trebuie să faci cardio. Atunci retineam foarte multă apă. În momentul în care mi-am revenit am slăbit 4-5 kg într-o lună. Am ales un tratament homeopat”, a declarat Roxana Vancea.

“Nu am făcut sport pe timpul sarcinii, pentru că am avut sarcina cu risc. Atunci am avut voie doar să merg. Mergeam în fiecare dimineață pe bandă. Nouă luni nu am făcut absolut nimic deoarece copilul este foarte lipicios și nu vreau să ratez niciun moment alături de el. Sunt foarte prezentă în viața lui. Nu vreau să lipsesc deloc”, a adăugat aceasta.

citește și...