Ce preferați are Roxana Blenche la ”Chefi la cuțite”. A fost și ea concurentă la show-ul culinar

01.06.2021, 13:50
Ce preferați are Roxana Blenche la ”Chefi la cuțite”. A fost și ea concurentă la show-ul culinar
Ce preferați are Roxana Blenche la ”Chefi la cuțite”. A fost și ea concurentă la show-ul culinar

Roxana Blenche, fostă concurentă la show-ul culinar ”Chefi la cuțite„, de la Antena 1, a spus care sunt concurenții ei preferați din acest sezon.

Roxana Blenche a participat în sezonul opt al emisiunii ”Chefi la cuțite”. Aceasta a făcut parte din echipa lui Chef Florin Dumitrescu. Roxana Blenche a fost finalistă la show-ul culinar, alături de Maria Șandru și Ionuț Belei, acesta din urmă fiind cel care a câștigat concursul.

Roxana Blenche a început munca în bucătărie în Baia Mare, alături de chef Michael Pascale, căștigătorul Hell’s Kitchen România, apoi a mers în Brașov, iar la 23 de ani a ajuns chef. La momentul apariției la “Chefi la cuțite” lucra deja în București alături de chef Cezar Munteanu, cel care îi este și mentor. În prezent, Roxana Blenche are o emisiune la Antena 1 – ”Hello Chef”.

Roxana Blenche ține cu echipa lui chef Florin Dumitrescu

Roxana Blenche a dezvăluit, pentru tvmania.ro, care sunt concurenții ei preferați din acest sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”. Aceasta a afirmat că este de partea echipei lui chef Florin Dumitrescu. ”Am doi preferaţi. Îmi doresc ca sezonul 9 să fie câştigat de Florin Revesz, băimărean de-al meu sau de Cătălin Amarandei, de la chef Florin Dumitrescu. Aşa că îl susţin pe chef Florin”, a spus ea.

Roxana Blenche a explicat și cum s-a schimbat viața ei după participarea la show-ul ”Chefi la cuțite”: ”Viaţa mea s-a schimbat în bine! În foarte bine! Ca şi muncă, da, e mai multă muncă decât era înainte, sunt mai multe solicitări, din toate direcţiile, dar asta nu face decât să mă bucure. Descopăr că oamenii au început să mă recunoască, sunt mulţi care mă îndrăgesc. Cel mai fain sentiment e când mergi undeva şi te recunoaşte lumea. „Ia uite-o pe Roxana Blenche, de la…”. Mi se pare super! Şi, desigur, trebuie să menţionez toate proiectele noi, implicit emisiunea „Hello Chef”, pe care vă invit să o urmăriţi în fiecare duminică, la Antena 1, care au venit după participarea mea la „Chefi la cuţite”. Nu pot să fiu decât recunoscătoare!”.

Întrebată în ce relații a rămas cu chefii și cu fosștii colegi de la ”Chefi la cuțite”, Roxana Blenche a mărturisit: ”Nu vreau să pară un răspuns clasic, încă chiar am rămas în relaţii foarte, foarte bune, sunt fenomenali! În continuare le cer sfaturi atunci când am o nelămurire. Cât despre foştii concurenţi, m-am înţeles bine cu toată lumea, însă am făcut noi şi o mini-gaşcă ce ţinem legătura frecvent, ne auzim des la telefon, ne ajutăm între noi. A fost un sezon tare fain şi cumva toţi am rămas prieteni”.

citește și...