Ce plănuiește Cătălin Crișan în plan profesional. ”Pentru că doi ani și ceva am stat pe bară”

09.05.2022, 13:39
Ce plănuiește Cătălin Crișan în plan profesional. ”Pentru că doi ani și ceva am stat pe bară”
Ce plănuiește Cătălin Crișan în plan profesional. ”Pentru că doi ani și ceva am stat pe bară”

Cântărețul Cătălin Crișan, în vârrstă de 54 de ani, are planuri mari în plan profesional. În perioada de pandemie, acesta a scris piese de teatru și a compus melodii noi cu care vrea să-și încânte publicul. ”Să organizez un turneu cu orchestră live în toată țara și nu numai, pentru că doi ani și ceva am stat pe bară”, a detaliat acesta.

Cătălin Crișan este unul dintre cei mai apreciați artiși din țara noastră, cu o carieră impresionantă în spate. A debutat în 1987 la concursul de creație și interpretare de la Mamaia, unde obține Premiul I la secția interpretare cu melodia „Vorbește marea”, după care a urmat o carieră de succes pe scena muzicală românească.

În plan personal, Cătălin Crișan a fost căsătorit cu Lucia Bubulac, de care a divorțat în anul 2009, după 14 ani de mariaj. Din căsnica lor au rezultat doi copii, Daria și Raris. Ulterior, Cătălin Crișan s-a căsătorit cu Alina Cupșa, împreună cu care are o fetiță, Lara Maria. Artstul a divorțat de cea de-a doua soție în anul 2013.

Ce plănuiește Cătălin Crișan în plan profesional. ”Am două albume gata. Sunt pe masă, în sufragerie”

Cătălin Crișan a dezvăluit, pentru wowbiz.ro, că în perioada de pandemie a scris un roman și o piesă de teatru, dar a compus și foarte multe melodii.

”În pandemie am apucat să scriu un roman. Mai am un pic și-l termin. Scriu și o a doua piesă de teatru. Am două albume gata. Sunt pe masă, în sufragerie. Am 24 de piese. N-am apucat încă să fac lansarea, pentru că vreau să o fac cu orchestră. Am vrut prima dată să numesc albumele ”Melodii uitate într-un sertar”, dar, între timp, a apărut Sala Palatului, duetul cu fata mea, Daria, și atunci n-am mai putut folosi acest nume. Pe multe dintre ele, însă, nu le-a auzit nimeni, pentru că n-au fost difuzate”, a explicat cântărețul.

„Au început spectacolele! Doamne ajută! Să vedem cât ne-o ține! Am scăpat de restricții, mi-e să nu vorbim rusește în câteva luni! Eu nu-mi fac foarte multe planuri. Am în minte câte ceva. Vreau să lansez a doua piesă de teatru, să se poată juca, după care să organizez un turneu cu orchestră live în toată țara și nu numai, pentru că doi ani și ceva am stat pe bară!”, a mai spus Cătălin Crișan.

citește și...