Ce pensie alimentară primește Beyonce de România de la Nicolae Guță pentru fetița lor. ”Mă sună o dată pe an”

15.03.2021, 13:14
Ce pensie alimentară primește Beyonce de România de la Nicolae Guță pentru fetița lor. ”Mă sună o dată pe an”
Ce pensie alimentară primește Beyonce de România de la Nicolae Guță pentru fetița lor. ”Mă sună o dată pe an”

Beyonce de România a făcut declarații legate de pensia alimentară pe care o primește de la Nicolae Guță pentru fiica lor, Anais.

Mădălina Georgiana Dumitriu, cunoscută publicului drept Beyonce de România, este mama unei fetițe din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu manelistul Nicolae Guță. Beyonce de România a vorbit despre pensia alimentară a micuței Anais, fetița pe care o are cu Nicolae Guță. „Mă sună o dată pe an. N-am mai insistat. Dacă vrea să mă caute… nu pe mine, pe ea, pe fiica noastră, cu toate ca are numărul ei de telefon, ar putea să o sune. Dacă vrea să o caute, bine. Dacă vrea să îi dea pensia alimentară, bine. O trimite cu șoferul. 270 de lei pe lună trimite. Au mai fost și excepții când au fost 500, de Crăciun a pus 300. Nu știu cu ceilalți copii cum se comportă, dar pe ea o vede o dată pe an”, a spus Beyonce de România la postul de televiziune Antena Stars, relatează spynews.ro.

„În decembrie au vorbit la telefon ultima dată, înainte de Crăciun. I-am dat numărul de telefon să o sune când vrea el. Nu îi dă voie, că este într-o relație. Noi ținem legătura cu frații ei care locuiesc la Petroșani și probabil așa mai află el de ea”, a adăugat Beyonce de România.

Nicolae Guță, despre fetița pe care o are cu Beyonce de România

Nicolae Guță a făcut recent declarații despre fetița pe care o are cu Beyonce de România

”Atunci când s-a putut le-am spus copiilor să vină la mine și să se viziteze și ei. Atunci când fata a vrut să își vadă frații, ușile au fost deschise, Chiar dacă eu n-am fost acolo, ea a fost primită. Pentru că eu acum sunt cu o altă femeie, cu care am un copil, iar Anais ar fi trebuit să vină cu mama ei, iar lucrurile s-ar fi precipitat. Ele nu se suportă acum, de aceea nu vreau să dau motive de ceartă, dar Cristina nu-mi interzice să vorbesc cu copiii și mamele lor, pentru că mie nu-mi interzice nimeni nimic”, a mărturisit acesta.

”Înainte de Crăciun am sunat fata, am văzut-o pe video, i-am trimis bani. Îi dau pensie alimentară și mă implic și în restul treburilor, dacă este nevoie. Îi dau bani de haine, de spital sau de școală. N-am stat niciodată departe de ea, mi-am făcut atribuția mea de părinte. Nu dau înapoi când e mai greu. Îi mulțumesc mamei Mădălinei că mi-a crescut frumos copilul. O iubesc maxim pe Anais!”, a completat el.

citește și...