Ce operație estetică și-ar face Mariana Moculescu. ”Te întinerește cu vreo 15 ani”

16.04.2021, 14:59
Ce operație estetică și-ar face Mariana Moculescu. ”Te întinerește cu vreo 15 ani”
Ce operație estetică și-ar face Mariana Moculescu. ”Te întinerește cu vreo 15 ani”

Mariana Moculescu a vorbit despre intervențiile estetice.

Mariana Moculescu a explicat la ce intervenții estetice a recurs, dar și ce operații și-ar mai face.

„Nu spun nu operațiilor estetice, mi-am pus în buze acid hialuronic, mi-am pus botox în ridul de pe frunte, de mic copil îl aveam. Mi-aș face o operație de lifting. Te întinerește cu vreo 15 ani. Nu aș umbla la sâni pentru că mama mea a murit de cancer de sân și am văzut toate etapele bolii. Corpul, dacă faci sport, este ok, chiar și la 60 de ani”, a declarat mariana Moculescu la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Ce a declarat Mariana Moculescu despre fostul ei soț, Horia Moculescu

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România. Într-un interviu pentru impact.ro, Mariana Moculescu a vorbit despre fostul său soț, Horia Moculescu, despre care a afirmat că a fost profesorul ei de amor.

 

”Mai cred dragoste, într-un bărbat de cuvânt. Să aibă unele calități ale lui Horia Moculescu, fostul meu soț, adică să fie priceput la sarmale și la amor. Horia a fost profesorul meu de amor, tot ce știu, în pat, de la el am învățat. Cu Horia, după vechile scandaluri, am rămas amici, nu ne vizităm, însă ne interesăm unul de celălalt, dacă ne este bine”, a declarat Mariana Moculescu pentru sursa mai sus-menționată.

”În plus, trebuie să avem grijă de fiica noastră, Nidia, care i-a moștenit talentul muzical, și cu care am început să am o relație frumoasă. În fiecare dimineață îi trimit Nidiei câte un sms frumos, de genul: Ce face trandafirașul meu iubit?. Ieșim împreună, ne plimbăm, recuperăm timpul pierdut”, a completat Mariana Moculescu.

citește și...