Ce ocupație a avut Zanni înainte de a-l cunoaște pe Alex Velea. ”Aveam clienții mei”

29.08.2021, 16:41
Ce ocupație a avut Zanni înainte de a-l cunoaște pe Alex Velea. ”Aveam clienții mei”
Ce ocupație a avut Zanni înainte de a-l cunoaște pe Alex Velea. ”Aveam clienții mei”

Zannidache, cel care a câștigat concursul ”Surviivor România”, filmat în republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Kanal D, a explicat cu ce s-a ocupat înainte de a-l cunoaște pe cântărețul Alex Velea, cel care l-a luat alături de el. ”Avem clienții mei”, a spus Zanni despre ocupația pe care o avea înainte de a face muzică.

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană.

Puțină lume știe cu ce s-a ocupat Zanni înainte de a face muzică și de a colabora îndeaproape cu Alex Velea.  Zannidache a fost frizer într-un cămin de studenți, după cum a dezvăluirt în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Ce ocupație a avut Zanni înainte de a-l cunoaște pe Alex Velea. ”Doream să evoluez, să părăsesc acel cerc”

”Eram un simplu frizer într-un cămin de studenți și mă plictiseam, trecusem de etapa copilăriei, mă maturizasem, făcusem cursurile de frizeri, știam ce vreau să fac cu viața mea. Aveam clienții mei, o comunitate a mea în acel cămin, eram cunoscut ca frizer. Doream să evoluez, să părăsesc acel cerc”, a mărturisit Zanni.

Acesta a povestit și cum a ajuns să îl cunoască pe Alex Velea. ”Am avut o seară în care trebuia să stau cu mine și, după multe gânduri, am decis să îi dau un mesaj lui Alex Velea. Eram convins că nu va răspunde, dar m-am înșelat, mi-a răspuns foarte repede. Mi-a propus să ne vedem. Totul s-a întâmplat cu repeziciune. Deși nu mai cochetasem cu muzica, în maximum o lună de când am ajuns la el la studio, am lansat prima piesă. Totul a evoluat foarte rapid, am mers în concert, lucrurile s-au aliniat cum trebuie. Alex Velea se aștepta să fie greu, nu făcusem muzică, dar a crezut în mine”, a explicat căștigătorul ”Survivor România”.

citește și...