Ce o afectează cel mai mult pe Anamaria Prodan. ”Iert, dar nu uit”

26.09.2020, 15:10
Ce o afectează cel mai mult pe Anamaria Prodan. ”Iert, dar nu uit”
Ce o afectează cel mai mult pe Anamaria Prodan. ”Iert, dar nu uit”

Impresara Anamaria Prodan s-a confesat. Aceasta a dezvăluit care este lucrul care o afectează cel mai tare atunci când vine vorba de comportamentele oamenilor.

Trădarea este lucrul care o deranjează cel mai mult pe celebra impresară Anamaria Prodan, după cum a dezvăluit la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars.

”Mama mi-a explicat de mică faptul că am prieteni cât am, iar atunci când nu mai ai, nu mai sunt. Cred foarte mult în prietenie. Pentru ei mi-aș da un rinichi, ei pentru mine nu! Singurele lucruri care mă afectează sunt trădările. Văd oamenii care se vând pe nimic (…) Iert, dar nu uit!”, a afirmat Anamaria Prodan, notează spynews.ro.

Anamaria Prodan a dezvăluit secretul siluetei sale

La aceeași emisiunea, Anamaria Prodan a explicat și ce face atunci când simte că a luat în greutate și vrea să revină rapid la forma fizică ideală.  Timp de două săptămâni, susține ea, mănâncă salată de castraveți. De asemenea, Anamaria Prodan a explicat că face sport, însă există și momente când nu are chef să tragă din greu la sală.

”Îmi plac dulciurile, dar când pun pe mine, mănânc salată de castraveți două săptămâni. Cred că fiecare trebuie să facă ce simte. Fac sport, am momente când o lună nu mai am chef să mă duc. Și se vede imediat. Eu care trăiesc pentru a mânca”,a mărturisit celebra impresară.

 

Anamaria Prodan are o familie fericită

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

citește și...