Ce nu suportă Andra la Cătălin Măruță. ”Mi se pare în același timp nedrept să-i reproșez asta, dar…”

18.05.2021, 10:48
Ce nu suportă Andra la Cătălin Măruță. ”Mi se pare în același timp nedrept să-i reproșez asta, dar…”
Ce nu suportă Andra la Cătălin Măruță. ”Mi se pare în același timp nedrept să-i reproșez asta, dar…”

Andra a dezvăluit ce anume nu suportă la partenerul său de viață, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de 12 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Cântăreața a dezvăluit, în cadrul unui podcast, ce anume nu suportă la partenerul ei de viață.

Artista a afirmat că este deranjată de faptul că acestra petrece foarte mult timp pe telefon.


Ce nu suportă Andra la Cătălin Măruță. ”Dacă el e tot timpul pe telefon, pierde niște lucruri”


„Dușmanul meu, în relația mea cu Cătălin, este telefonul lui. Mie mi se pare că nu mai ajung la Cătălin din cauza telefonului. Înțeleg, e meseria lui, dar… dacă e să-i reproșez ceva, este legat de telefonul ăsta. Nu sunt o persoană geloasă, nu sunt o persoană care să reproșeze chestii, n-am fost niciodată, dar dacă stă în casă [pe telefon]… (…) Dacă el e tot timpul pe telefon, pierde niște lucruri. Îi zic: ”Nu mai sta! Ok, rezolvă, dar…” (…) Vreau să fie al meu fără telefon. Mi se pare în același timp nedrept să-i reproșez asta, dar…”, a dezvăluit Andra, citată de revista Unica.

De curând, la podcastul realizat de Mihai Morar, Andra a făcut o declarație emoționantă despre soțul ei.

„El este liniștea mea, este omul pe care când îl văd că intră pe ușă zic ”s-a umplut casa, suntem cu toții”. Am trecut la un alt nivel de iubire. (…) N-am crezut că pot să iubesc așa. (…) Când pune Cătălin mâna pe mine simt că mi-e bine, simt că nu mai am nevoie de nimic. Asta s-a întâmplat în timp. L-am iubit de la început, dar n-am știut că se poate transforma în sentimentul ăsta de acum. Unii o să zică că exagerez. (…) Eu îmi iubesc atât de mult soțul și atât de mult îl respect, îmi doresc să-i fie bine și să-l văd zâmbind și el pe mine. (…) Am trecut la un alt nivel de iubire. (…) El e calm, ne calmează pe noi. Aduce pacea în casă. Eu sunt agitată. (…) Eu pot să spun ce a funcționat la noi: iubirea, respectul, comunicarea. (…) Noi ne-am susținut. Ce-mi place este că vine și vorbește cu mine. Mă simte aliatul lui, are încredere de multe ori în instinctul ăsta al meu și-mi cere părerea. Îmi place chestia asta. Și eu îi cer lui părerea. Simt că fac o echipă extraordinară cu el. Facem o echipă bună, nu trag de eu de el să facem anumite lucruri, nici el de mine. Ne mobilizăm”, spunea vedeta.

citește și...