Selly l-a atacat dur pe CTP, după ce l-a criticat că și-a cumpărat o mașină de 70.000 de euro! ‘Nu am înțeles de ce circulați cu un Logan’

31.12.2019, 10:12
Selly l-a atacat dur pe CTP, după ce l-a criticat că și-a cumpărat o mașină de 70.000 de euro! 'Nu am înțeles de ce circulați cu un Logan'
Selly l-a atacat dur pe CTP, după ce l-a criticat că și-a cumpărat o mașină de 70.000 de euro!

A venit și timpul lui Selly să îi dea replica gazetarului Cristian Tudor Popescu, după ce acesta l-a criticat că și-a cumpărat un bolid de 70.000 de euro cu care a făcut ulterior accident.

Selly l-a atacat dur pe CTP, după ce l-a criticat că și-a cumpărat o mașină de 70.000 de euro!

Adolescentul a răbufnit și explicat, într-un video, ce s-a întâmplat în urma accidentului și a ținut să îi transmită un mesaj usturător lui Cristian Tudor Popescu.

La începutul lunii decembrie, jurnalistul l-a acuzat pe Selly că nu este cazul să circule cu o mașină scumpă la vârsta lui. Așa că, vloggerul a hotărât să îi transmită un mesaj nu tocmai îmbucurător.

‘Domnul Cristian Tudor Popescu, un analist politic pe care îl respect a spus despre mine că trebuie să ai niște probleme interioare nu simple, să-ți iei o mașină de 70.000 de euro. Este o porcărie ce a spus, un om cu păreri politice pertinente, de altfel, un analist destul de respectat și cult. Orice om este liber să facă orice alegere cu banii lui.

Alegerea de a-ți cumpăra o mașină preumium este o alegere foarte înțeleaptă dacă tu îți permiți mașina aia. De ce? Este o mașină soigură, are tot felul de dotări, tot felul de senzori care te ajută. Pe mine mă ajută foartemult că am camere, că văd cum parchez, mai ales pe mine ca începător.’, a declarat Selly.

Mai mult de atât, tânărul a mai adăugat că nu înțelege alegerea renumitului jurnalist, de a circula cu o mașină ieftină.

‘Mi se pare un pic ciudat că deși faceți o grămadă de bani, circulați într-un Logan, dar este opțiunea dumneavoastră. Dumneavoastră vă place Loganul, este fix alegerea dumneavoastră, nu am înțeles-o eu personal, cum nici dumneavoastră nu ați înțeles alegrea mea de a-mi lua un CLS. Gusturile nu se discută. Dar asta nu înseamnă că eu sau dumneavoastră avem probleme interioare’, a mai adăugat Selly.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

???

O postare distribuită de SELLY (@selly) pe

citește și...