Ce moștenire va lăsa Ilie Năstase membrilor familiei sale! ‘Nu le lipsește nimic’

07.02.2021, 15:35
Ce moștenire va lăsa Ilie Năstase membrilor familiei sale! 'Nu le lipsește nimic'
Ce moștenire va lăsa Ilie Năstase membrilor familiei sale! 'Nu le lipsește nimic'

Ilie Năstase a ajuns la veritabila vârstă de 74 de ani, dar își trăiește viața la fel ca-n tinerețe. Fostul tenismen a mărturisit că încă nu și-a făcut testamentul și nici nu se gândește la acest lucru. 

Ilie Năstase a strâns o avere impresionantă, dar moment nu s-a gândit cum își va împărți bunurile atunci când nu va mai fi. El a declarat că va mai trăi mulți ani de acum înainte, pentru că se simte mai bine ca niciodată.

Ilie Năstase nu și-a făcut testamentul

‘Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!’, a spus Ilie Năstase pentru playsport.ro.

Cât despre bunurile pe care le va lăsa moștenire copiilor, Ilie Năstase a spus că acestora nu le lipsește absolut nimic și vor avea parte de o viață fără griji.

‘Nici măcar la copiii merg nu m-am gândit din acest punct de vedere. Le-am asigurat tot ce au nevoie. Nu le lipsește nimic!’, a mai adăugat fostul tenismen.

Ilie Năstase și-a agresat cea de-a cincea soție

În urmă cu aproape o lună, Ilie Năstase a fost acuzat de cea de-a cincea soție, Ioana, că ar fi agresat-o. De teamă, bruneta a apelat la 112 și a plecat de urgență din casa fostului lider mondial.

La vremea respectivă, femeia mărturisea că a fost agresată de partener. Ioana Năstase a confirmat că Ilie Năstase a fost violent cu ea. În schimb, el a negat că a bătut-o.

‘N-a fost nici o problemă. Voi aţi făcut, ziariştii şi presa. Într-o relaţie oamenii se mai ceartă. N-a fost nici o bătaie. S-a exagerat ca de fiecare dată. Unele televiziuni au ţinut-o aşa şi două săptămâni. Asta e la noi. Presa este cum este şi nu avem cum să o schimbăm. Presa a fost confiscată de securitate, economia a fost confiscată de securitatate şi n-ai ce să le faci. Ştirile care apar în occident şi virgula dacă e şi pe aia o pun. La noi se face de zece ori mai mare ştirea’, a spus Ilie Năstase pentru Telekomsport.ro.

citește și...