Ce meserii a avut Cabral înainte de a deveni celebru. Cum a făcut rost de bani

03.01.2021, 12:10
Ce meserii a avut Cabral înainte de a deveni celebru. Cum a făcut rost de bani
Ce meserii a avut Cabral înainte de a deveni celebru. Cum a făcut rost de bani

Înainte de a cunoaște celebritatea, Cabral a avut mai multe meserii. Acesta a făcut diverse lucruri pentru a face rost de bani de buzunar.

De curând, Cabral le-a povestit fanilor săi, pe blogul său personal, ce meserii a avut, înainte de a fi faimos. Pentru a câștiga bani, Cabral a fost nevoit să lucreze în mai multe domenii.

„Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei”, a mărturisit Cabral Ibacka pe blogul său personal.

Ce spune Cabral despre celebritate

Cabral este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune de la noi. În plan personal, acesta are doi copii din două mariaje diferite. Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

Prezentatorul de televiziune Cabral a vorbit, într-un interviu, despre avantajele și dezavantajele care vin odată cu celebritatea.

”Stai la coadă, că e de porc să te bagi în față. Doar că, atunci când ajungi la ghișeu, sunt uneori șanse să zâmbească cineva prin gemulețul ăla de la nivelul buricului. Cât despre poze pe stradă, cu două excepții, fac oricând și oriunde. Excepțiile sunt simple… Când sunt cu Namiko, fiindcă ea nu poate să înțeleagă că o pun pe hold, și am experiența asta de la Inoke și mi-am dat seama că pentru ea nu a fost deloc plăcut. Și când suntem la masă, că nu te pui între om și micii din fața lui…”, a afirmat Cabral.

Cum a ajuns Cabral să lucreze în televiziune

Cabral a dezvăluit cum a ajuns să lucreze în televiziune.

Acesta a mărturisit că nu și-a dorit acest lucru și au fost multe castinguri pe care le-a refuzat.

”Nu mi-am dorit, ba chiar am refuzat niște castinguri. Până la urmă, m-am dus, de gura celor apropiați… și am cam rămas. Am început cu „Roata de Rezervă, care era o emisiune auto. Dar apoi am vrut să mă opresc. Și, când m-au invitat cei de la Prima la un casting, m-am dus cu un dosar de oferte de asigurări, pe vremea aia lucram în paralel ca inspector de asigurări. Ei mă întrebau de emisiune… eu îi întrebam de parcul auto!”, a dezvăluit Cabral.

citește și...