Ce meserie vrea să aibă Giulia Anghelescu. ”Îmi doresc foarte mult să profesez în domeniul ăsta. Am patalama”

13.03.2022, 13:05
Ce meserie vrea să aibă Giulia Anghelescu. ”Îmi doresc foarte mult să profesez în domeniul ăsta. Am patalama”
Ce meserie vrea să aibă Giulia Anghelescu. ”Îmi doresc foarte mult să profesez în domeniul ăsta.Am patalama”

Cântăreața Giulia Anghelescu, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit ce meserie și-ar dori să profeseze. Artista a studiat psihologia și ar vrea să profeseze în acest domeniu. ”Îmi doresc foarte mult să profesez în domeniul ăsta.Am patalama”, a declarat Giulia Anghelescu la podcastul realizat de Alexandra Ungureanu.

Giulia Anghelescu este o cunoscută cântăreață din țara noastră. Aceasta a devenit cunoscută ca membră a trupei Candy și a fost solista formației DJ project, iar ulterior a ales o carieră solo.De asemenea, vedeta a fost implicată și în proiecte de televiziune.

În ceea ce privește viața personală, cântăreața Giulia Anghelescu are nouă ani de mariaj alături de Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu. Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael.

Ce meserie vrea să aibă Giulia Anghelescu. “Am început să studiez psihologia pentru că am vrut să fiu propriul meu cobai”

Prezentă la podcastul realizat de cântăreața Alexandra Ungureanu, Giulia Anghelescu a explicat că a studiat psihologia și că și-ar dori să profeseze în acest domeniu. De asemenea, cântăreața a spus și de ce a început să studieze psihologia.

“Am început să studiez psihologia pentru că am vrut să fiu propriul meu cobai, am vrut să văd dacă pot să ies din stările în care intram la momentul respectiv și pe care nu puteam să le controlez. Și slavă Domnului am reușit. Îmi doresc foarte mult să profesez în domeniul ăsta. Am patalama. Am reușit să ajut alți oameni, nu neapărat cu sfaturi, ci doar ascultându-i”, a declarat Giulia Anghelescu, potrivit click.ro.

citește și...