Ce meserie are, de fapt, Gina Pistol. Care a fost primul loc de muncă al vedetei

15.03.2021, 16:06
Ce meserie are, de fapt, Gina Pistol. Care a fost primul loc de muncă al vedetei
Ce meserie are, de fapt, Gina Pistol. Care a fost primul loc de muncă al vedetei

Gina Pistol este cunoscută de toată lumea ca fiind prezentatoare de televiziune, însă puțini știu ce meserie are, de fapt, vedeta, și care au fost primele ei locuri de muncă.

Gina Pistol este optician de meserie. Vedeta a început să muncească de la vârsta de 17 ani.

”Da, muncesc de la 17 ani. Mi-a fost foarte greu atunci! Ţin minte că mergeam pe jos la serviciu şi iarna îngheţam în staţia de tramvai! Când ajungeam la muncă, spălam vitrina care aproape că îngheţa, aşa ger era afară! Primul meu job a fost de operator xerox. Eu sunt optician de meserie, făceam practică la cineva care avea un centru xerox şi mi-a dat o mână de ajutor angajându-mă. După care am lucrat ca vânzător la un magazin sportiv.. Tot atunci m-am dus la castingul Playboy, la insistenţele unui prieten. Eu aveam faţă de copil, nici vorbă să fi fost bombă sexy! Dar mulţi îmi spuneau că veneau la magazin doar pentru că eu eram acolo, voiau să se uite la mine…”, dezvăluia Gina Pistol într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară luna aceasta

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară luna aceasta. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor. Imediat după ce au dat vestea, Gina Pistol și Smiley au fost copleșiți de mesaje emoționante.  După ce și-au adus fetița acasă, Gina Pistol și Smiley le-au făcut câteva mărturisiri fanilor lor din mediul online.

”Vă pupăm cu drag. Vreau să vă spunem că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este este bine, am trecut cu bine peste prima noapte acasă, am ajuns cu bine acasă. Le mulțumim tuturor celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă…. Abia așteptăm să se facă mare, să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mulți oameni s-au bucurat pentru nașterea ei. Vă mulțumim foarte tare”, a spus Smiley.

”Vă mulțumim frumos pentru mesaje și scuzați-ne că am lipsit atât de mult, însă suntem întrun rollercoster emoțional…. Cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre. E sănătoasăși minunată… Vă mulțumim frumos”, l-a completat Gina Pistol pe iubitul ei.

citește și...