Ce meserie a avut Monica Davidescu înainte de a deveni actriță. ”Acolo s-au legat lucrurile după cum a vrut destinul”

04.07.2022, 15:23
Ce meserie a avut Monica Davidescu înainte de a deveni actriță. ”Acolo s-au legat lucrurile după cum a vrut destinul”
Ce meserie a avut Monica Davidescu înainte de a deveni actriță

Monica Davidescu, în vâstă de 49 de ani, a dezvăluit cu ce s-a ocupat înainte de a deveni actriță. ”Acolo s-au legat lucrurile după cum a vrut destinul”, a mărturisit vedeta. De asemenea, Monica Davidescu a dezvăluit că l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, Aurelian Temișan, în primul an după ce a intrat la Facultatea de Teatru.

Monica Davidescu este o cunoscută și foarte apreciată actriță. În plan personal, Aurelian Temișan este căsătorit cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, Dora. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani. Aurelian Temișan și Monica Davidescu au sărbătorit, în data de 13 ianuarie 2022, 27 de ani de când se cunosc.

Monica Davidescu a povestit, pentru impact.ro, ce meserie a avut înainte de a deveni actriță. Aceasta a lucrat ca învățătoare și apoi s-a apropiat de lumea artistică, fiind dansatoare și model.

Ce meserie a avut Monica Davidescu înainte de a deveni actriță. ”Am fost un an învățătoare în sat și apoi m-am apropiat de lumea artistică făcând figurație specială în emisiunea de Revelion ‘91-92 de la TVR”

 

”Eram în clasa a 11-a când am hotărât că vreau să fiu în scenă. Nu aveam un plan. Nu știam cum am să ajung. Visam doar. Apoi am urmat cursul firesc al lucrurilor: bacalaureat și o vizită la facultate. Vizita m-a făcut să înțeleg că nu eram pregătită de viață să fac față unui oraș mare și unei mulțimi de oameni necunoscuți. Am fost un an învățătoare în sat și apoi m-am apropiat de lumea artistică făcând figurație specială în emisiunea de Revelion ‘91-92 de la TVR. Acolo s-au legat lucrurile după cum a vrut destinul, am intrat în trupă de dans a Brândușei Novac, mi-am găsit o slujbă la un birou pentru a mă întreține”, a detaliat Monica Davidescu.

”Am învățat să exist în scenă prin dans, am trecut apoi la prezentare de spectacole și când m-am simțit cu adevărat pregătită am dat la Teatru. Am intrat la facultate și chiar în primul an l-am cunoscut pe soțul meu. De atunci ne învățăm și ne sprijinim unul pe altul în lumea artistică”, a mai spus actrița.

citește și...