Ce mesaj dur i-a transmis Livian Biancăi Comănici, după ce a văzut-o plângând la tv. ‘A spus că totul a fost o minciună’

09.02.2021, 18:03
Ce mesaj dur i-a transmis Livian Biancăi Comănici, după ce a văzut-o plângând la tv. 'A spus că totul a fost o minciună'
Ce mesaj dur i-a transmis Livian Biancăi Comănici, după ce a văzut-o plângând la tv. 'A spus că totul a fost o minciună'

În ediția de luni seară, 8 februarie, a emisiunii ‘Trăiri alături de Andreea Mantea’, Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ‘Puterea dragostei’, s-a destăinuit și a vorbit despre fostul ei iubit, Livian Pop. 

Bianca Comănici a avut un moment de slăbiciuni și a vorbit deschis despre relația ei cu fiul lui Nelson Mondialul. Bruneta a prins curaj după întâlnirea emoționantă cu Andreea Mantea și i-a spus ce are pe suflet vedetei.

Câștigătoarea de la ‘Puterea dragostei’ a izbucnit în lacrimi și a făcut mărturisiri dureroase despre despărțirea de Livian. Bianca Comănici a spus că și-a dat seama că l-a iubit cu adevărat după ce l-a pierdut.

Bianca Comănici a vorbit despre relația cu Livian

Bruneta a mărturisit că îi este foarte greu să se mai deschidă după aceasta experiență, deși crede că a trecut peste această separare, încă nu este sigură că s-a vindecat de tot.

‘Sunt mai bine acum, adică, am trecut peste aș putea să spun, cu relația, am început să învăț pentru școala de șoferi… De  el nu vreau să deschid subiectul… acolo eram la emisiune și lumea s-a obișnuit cu mine, da, nu toată lumea nu reușește să mă facă să mă deschid și am încercat să închid subiectul cât am putut…Nu, prefer să ingnor, e mai bine așa.

Cred că acum am iubit, pentru că am realizat după că l-am iubit, nu în timp ce eram într-o relație pentru că mi-am dat seama că fericirea lui este fericirea mea. Dacă este fericit și eu sunt fericită, cu toate că nu am mai păstrat legătura deloc’, i s-a confesat bruneta Andreei Mantea.

Livian Pop i-a răspuns fostei iubite

După ce a auzit afirmațiile făcute de Bianca Comănici la tv, Livian Pop a reacționat imediat. Câștigătorul sezonului 2 ‘Puterea dragostei’ a publicat un mesaj pentru fosta iubită pe contul său de Instagram.

‘După declarația mea, a apărut și declarația Biancăi. Aseară a spus că totul a fost o minciună, că totul a fost prezentat așa cu scopul de a mă ajuta pe mine. Ei bine, nu doresc niciun fel de ajutor din partea ta, după 7-8 luni, câte au trecut’, a fost mesajul lui Livian.

citește și...