Ce mai face văduva lui Corneliu Vadim Tudor. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat aceasta

15.09.2021, 16:48
Ce mai face văduva lui Corneliu Vadim Tudor. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat aceasta
Ce mai face văduva lui Corneliu Vadim Tudor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă aceasta

Cele două fete ale lui Corneliu Vadim Tudor au dat detalii, la o emisiune de televiziune despre mama lor, Doina. Acestea și mama lor au trecut prin experiența COVID-19 și au explicat cu ce probleme s-au confruntat după ce au învins boala. Nu au avut o formă gravă a bolii și după două săptămâni s-au vindecat.

Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de ani, în anul 2015. Acesta a încetat din viață în urma unui infarct, în data de 14 septembrie 2015. Văduva „Tribunului”, Doina, este și acum sfâșiată de durere din cauza pierderii suferite. Doina a afirmat în numeroase rânduri că are senzația că cel care i-a fost soț este plecat într-o deplasare și spune că-l așteaptă să se întoarcă acasă. Din mariajul lui Corneliu Vadim Tudor cu Doina au rezultat două fiice, Lidia și Eugenia.

Cele două fete ale lui  Corneliu Vadim Tudor au fost prezente la o emisiune de televiziune unde au vorbit despre mama lor și despre experiența prin care au trecut după ce au avut COVID-19.

Ce mai face văduva lui Corneliu Vadim Tudor.  ”Noi nu am pus pe seama vârstei”

Lidia, Eugenia și mama lor, Doina Tudor, au fost depistate cu COVID-19, iar boala a avut efecte secundare. Văduva ”Tribunului” și una dintre fete, Lidia, au suferit pierderi de memorie.

„Noi n-am pus pe seama vârstei, că și eu am aceleași probleme. După ce am ieșit negative și a început perioada de recuperare, am început să avem pierderi de concentrare, să uităm lucruri, să obosim foarte repede. Am întrebat medicul și ne-a spus că din cauza lipsei de oxigenare a anumitor organe se întâmplă să existe și astfel de efecte adverse. Pe săptămână ce trece se ameliorează”, a explicat Lidia Tudor la Antena Stars, notează spynews.ro.

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor nu s-au mutat din casa părintească

Lidia Tudor are 31 de ani, iar Eugenia Tudor are 26, dar niciuna nu are în plan să se mute prea curând din casa părintească.

„Nu a venit momentul. În viața fiecărui om sunt etape. Va veni și acel moment. (…) Deocamdată, mă gândesc la proiectele pe care le am de pus în aplicare pentru tata și în memoria lui”, a spus Lidia.

„Depinde și pe cine întâlnești, depinde de mai multe lucruri. Nu ne gândim la asta pur și simplu(…) Tata nu ne-ar fi vrut niciodată mirese. El ne-ar fi ținut lipite de el. A și zis că pentru el pragul bătrâneții este să devină bunic. (…) Eu sunt singură”, a spus și Eugenia, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...