Văduva lui Cornel Patrichi, izolată în Italia! Fosta balerină nu se poate întoarce în țară: ‘Eu sunt fericită că nu sunt bolnavă’

28.03.2020, 00:52
Văduva lui Cornel Patrichi, izolată în Italia! Fosta balerină nu se poate întoarce în țară: 'Eu sunt fericită că nu sunt bolnavă'
Văduva lui Cornel Patrichi, izolată în Italia! foto: captura Kanal D

Văduva lui Cornel Patrichi este izolată în Italia de mai bine de trei săptămâni. Țara din peninsulă este extrem de afectată din cauza coronavirusului. Ea locuiește în localitatea Poggibonsi, din Toscana.

Văduva lui Cornel Patrichi, izolată în Italia!

Cornelia Patrichi trebuia să revină în România pe 1 aprilie, pentru a-și comemora soțul decedat în 2016. Din păcate, fosta balerină nu va mai putea ajunge în țară în această perioadă. Cornel Patrichi ar fi împlinit 76 de ani.

‘Făcusem planul să mă întorc pe 1 aprilie, apoi am mutat la finalul lui aprilie, dar planurile mele nu mai sunt valabile. Voiam să mă întorc de ziua lui Cornel. Sunt în Italia momentan, locuiesc într-un orășel din Toscana cu 30.000 de locuitori.

Doar 4 bolnavi de coronavirus au fost în orașul acesta. Oamenii disciplinați, civilizați, au înțeles pericolul. Cum pot să spun că mi-e greu să stau în casă? De ce să îmi fie greu? Eu sunt fericită că nu sunt bolnavă. Știi ce mă sperie pe mine cel mai tare? Liniștea. Cornel iubea liniștea. Acum este o liniște ireală’, a declarat Cornelia Patrichi, într-o intervenție telefonică, vineri (27 martie), la ‘Teo Show’.

Singurul care o ajută cu cele necesare pentru casă este fiul ei, care îi aduce toate cumpărăturile în fiecare săptămână și i le lasă la ușă, fără să existe nici un contact fizic între ei.

‘Fiul meu lucrează de acasă și iese la cumpărături o dată pe săptămână. La spitalul din oraș, care este mare, nu este nici un bolnav de coronavirus, și asta ne face să fim solidari și să avem grijă și ne dă speranțe’, declara ea pentru Click!

 

citește și...