Ce mai face Rita Mureșan. Cum s-a afișat alături de una dintre fiicele ei

16.08.2021, 16:01
Ce mai face Rita Mureșan. Cum s-a afișat alături de una dintre fiicele ei
Rita Mureșan, în vacanță în America. Cum se distrează alături de fiica ei

Creatoarea de modă Rita Mureșan a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, câteva fotografii în care apare alături de una dintre fiicele sale. Vedeta este extrem de fericită în compania fiicei sale, Rebecca. Fotografiile cu cele două au fost făcute la New York. Rita Mureșan mai are o fată care se numește Gloria.

Rita Mureșan este o cunoscută creatoare de modă. La vârsta de 20 de ani, în anul 1993, Rita Mureșean cucerea pe toată lumea cu frumusețea și cu fizicul său, devenind Miss România. Rita Mureșan a fost căsătorită timp de 13 ani cu Nelu Mureșan. Cei doi au divorțat în anul 2007, însă au păstrat o relație cât se poate de bună. Din căsnicia lor au rezultat două fete: Gloria și Rebecca.

Pe contul său de pe o reșea de socializare, Rita Mureșan a postat câteva fotografii în care apare alături de una dintre fiicele sale, Rebecca, la New York.

Ce mai face Rita Mureșan. ”Hai-hui prin New York! De dor de Rebecca!”

”Hai-hui prin New York! De dor de Rebecca!”, a scris Rita Mureșan în dreptul unei imagini în care apare alături de Rebecca.

”Azi o răsfăț pe Maria mea, Rebecca Maria! Ca la un restaurant de fițe! Ador să gătesc, iar când am și cu ce, îmi place să probez tot felul de rețete!”, a scris creatoarea de modă în mediul online de sărbătoarea Sf. Maria.

 

Ce mai face Rita Mureșan. Ce spunea creatoarea de modă despre fiica sa, Gloria

În luna iulie, Rita Mureșan scris în mediul online despre cealaltă fiică a sa, Gloria, care a absolvit King’s College London.

”Am mai facut un copil mare! Mama mandra si recunoscatoare a Gloriei, proaspata absolventa a prestigiosului King’s College London! Sa ai o viata minunata si plina de realizari care sa iti aduca bucurie! Sa fii fericita si sanatoasa mereu! Are mama doua fete extraordinare!!! ❤️?‍?❤️Dress by Rita Muresan?”, spunea vedeta.

Rita Mureșan a lucrat ca învățătoare

Rita Mureșan a fost, cu ani în urmă învățătoare la Breaza. Despre experiența ei cu elevii a făcut vedeta declarații într-un interviu.

“Am profesat aproape un an, apoi am fost la Miss România, am plecat din ţară. Eram domnişoara învăţătoare, pe vremea aceea. Îmi plăcea, am fost foarte pasionată de această meserie. Am terminat Pedagogicul în Ploieşti. Eu am făcut şi Dreptul, practic mi-am dorit să fiu procuror, învăţătoare şi procuror. Acum cred că sunt exact ceea ce era scris să fiu”, declara ea într-un interviu pentru click.ro.

citește și...