Ce mai face Elena Cârstea. ”Ies foarte greu din casă în ultimul timp, nu vreau să văd pe nimeni”

04.03.2022, 15:21
Ce mai face Elena Cârstea. ”Ies foarte greu din casă în ultimul timp, nu vreau să văd pe nimeni”
Ce mai face Elena Cârstea. ”Ies foarte greu din casă în ultimul timp, nu vreau să văd pe nimeni”

Binecunoscuta cântăreață Elena Cârstea, în vârstă de 60 de ani, a dart detalii despre viața sa din America, acolo unde s-a stabilit de foarte mulți ani, dar și despre cele două fete ale sale, Sanda și Adriana. ”Ies foarte greu din casă în ultimul timp, nu vreau să văd pe nimeni”, a mărturisit celebra artistă Elena Cârstea.

Elena Cârstea a părăsit România în urmă cu mulți ani. Artista s-a căsătorit cu Glenn Muttart. Elena Cârstea are două fete adoptate, Sanda și Adriana. În America, vedeta a lăsat deoparte muzica și este agent imobiliar. Cele douâ fiice ale celebrei artiste Elena Cârstea au urmat cariera militară în America.  Fiica cea mare, Sanda, a absolvit şcoala militară în 2015 şi este membru al Gărzii Naţionale Americane, iar fiica cea mică, Adriana, a devenit în 2019 militar în Armata Statelor Unite.

Binecunoscuta cântăreață a vorbit despre viața sa și familie într-un interviu pentru click.ro. ”Ies foarte greu din casă în ultimul timp, nu vreau să văd pe nimeni și din cauza asta, cu timpul ăsta, nu ne-am prea văzut nimeni cu nimeni, cu atâtea probleme care te obligă să stai în casă. Problema asta cu fetele mele mă arde cel mai tare, că nu sunt acasă și mă topesc de dor”, a mărturisit Elena Cârstea.

Ce mai face Elena Cârstea. Duce dorul fetelor sale

”Cu fetele mă văd pe telefon, pe whatsapp, nu mai pot de dorul lor, nu au reușit să ajungă acasă de Crăciun, de aceea mi-am luat și pisici, să îmi alin puțîn dorul. Tot timpul ne vedem pe whatsapp, noroc cu el că pot să îmi văd copiii”, a mai spus artista.


“Ele nu pot veni des acasă. Sanda nici vorba! Sanda s-ar putea să vină în toamna, iar aia mică vine de tot acasă, în septembrie, și apoi se duce la facultate. Sanda nu știu când vine, ei îi place foarte mult în armata și vrea să rămână acolo. Adrianei nu îi place.Orice e periculos, dar măcar are o bază, asta au vrut să facă, eu nu le-am forțat pe niciuna dintre ele, le-am zis, cu ce vă alegeți, cu aia rămâneți. S-au luat una după alta, nu ai ce să le faci, Adriana e foarte bine, e deșteaptă rău! Îi merge mintea bine de tot! Sanda este foarte descurcăreață, dar Adriana e foarte deșteaptă! Sunt haioase rău, amândouă au calități diferite!”, a declarat vedeta.

citește și...