VIDEO / Ce mai fac nepoatele părintelui Galeriu. ”Nu i-a picat bine bunicului că vrem să cântam”

18.07.2021, 12:31
VIDEO / Ce mai fac nepoatele părintelui Galeriu. ”Nu i-a picat bine bunicului că vrem să cântam”
Ce mai fac nepoatele părintelui Galeriu. ”Nu i-a picat bine bunicului că vrem să cântam”

Nepoatele părintelui Galeriu, Ruxandra și Beatrice, au făcut furori pe scena muzicală din România, dar și din afară în urmă cu ani. Gemenele au astăzi 47 de ani și cântă în trupa Twins, cu care s-au și lansat. Acestea au vorbit despre regretatul lor bunic la o emisiune de la postul de televiziune Prima TV.

Regretatul părinte Constantin Galeriu, care a încetat din viață în luna august a anului 2003, a avut două nepoate, gemenele Rucxandra și Beatrice, care au ales cariera muzicală.

Într-un interviu pentru emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Branciu la postul de televiziune Prima TV, Ruxandra și Beatrice, nepoatele părintelui Galeriu, au explicat că bunicul lor nu a fost prea încântat de cariera aleasă de ele.

Ce mai fac nepoatele părintelui Galeriu. ”I-am cam stricat puțin imaginea”

“Nu i-a picat bine bunicului că vrem să cântam. I-am cam stricat puțin imaginea. I-am explicat că noi nu vrem să facem teologie, nici să fim jurnaliste, cum voia el. Se fac 18 ani de când a murit. Nu am fost la înmormântare. A murit bunica atunci, abia ne-am luat liber de la Burj Al Arab și de abia ce ne-am întors de la înmormântarea ei și a murit bunicul. A fost imposibil să mai ajungem, nu ne-au mai lăsat. Apoi a murit mama de cancer de colon, când aveam 25 ani, iar ea avea 50. S-a prăpădit repede, în două săptămâni. S-a dus la Spitalul Militar și a ieșit de acolo cu picioarele înainte. I- am pierdut cam pe toți”, a declarat Ruxandra Galeriu, relatează click.ro.

Ruxandra Galeriu a avut o relație cu antrenorul Sven Goran Eriksson, în anul 2006. „Nu am știu cine e, a fost o relație bazată pe iubire, chiar dacă era diferență mare de vârstă între noi. Soțul meu de acum, Jose Emanuel, din Spania, e cu 12 ani mai mic ca mine”, a mai declarat nepoata părintelui Galeriu. Sora sa, Beatrice, s-a căsătorit cu Dani Cioacă, managerul trupei lor, și i-a dăruit acestuia un băiețel, Chris.

 

citește și...