Ce lovitură dură a primit Mircea Radu din partea TVR la final de an. Explicația ciudată a prezentatorului tv

26.12.2020, 12:58
Ce lovitură dură a primit Mircea Radu din partea TVR la final de an. Explicația ciudată a prezentatorului tv
Ce lovitură dură a primit Mircea Radu din partea TVR la final de an. Explicația ciudată a prezentatorului tv

Mircea Radu a decis să renunțe la funcția pe care o deținea în cadrul TVR, la nici jumătate de an după ce a fost instalat în postul de coordonator al comunicării din cadrul Televiziunii Române.

Mircea Radu a fost unul dintre cei longevivi prezentatori din televiziune. El s-a bucurat de un succes enorm pe vremea când prezenta emisiunea ‘Din Dragoste’. O perioadă a stat departe de micul ecran, însă ulterior a revenit la TVR.

De la finalul acestui an, realizatorul TV Mircea Radu nu va mai fi coordonatorul comunicării din cadrul Televiziunii Române. El fusese numit director de comunicare al TVR pe data de 1 iulie, scrie paginademedia.ro.

Mircea Radu a plecat de la TVR

Recent, pe pagina personală de Facebook, Mircea Radu a anunțat că a renunțat funcția de șef Șef Serviciu Comunicare, Relații Publice și Protocol din cadrul TVR. Omul de televiziune a venit cu o explicație cel puțin ciudată, pentru a pune capăt speculațiilor legate de o eventuală concediere a sa de la postul public de televiziune.

Mircea Radu a lăsat să se înțeleagă că nu a fost vorba de o concediere, ci despre propria sa demisie. El nu a detaliat motivele pentru care a ales să plece din ograda TVR.

Mandatul îi va expira pe data de 31 decembrie, iar în locul lui ar putea veni Nicoleta Gavrilă, directorul de marketing din prezent al TVR, scrie paginademedia.ro.

‘Știți bancul cu “nu a fost Volgă ci bicicletă și nu i s-a dat ci i s-a luat?” . Așa și cu știrea apărută acum, într-o “anumită parte a presei” (mor după formularea asta), că voi fi concediat din TVR. Pe scurt, e așa: cu ceva timp în urmă, eu am cerut să fiu eliberat din funcția pe care o am, de șef al comunicării TVR. Argumentele mele au fost, cred, înțelese și acceptate. Acum, la 31 Decembrie, doar îmi expiră mandatul. Real și pentru cine vrea să înțeleagă, așa stau lucrurile. Pentru cine bate câmpii și crede în zâne, n-am timp. Crăciun Fericit!’, a scris el pe Facebook.

citește și...