Surpriză pentru Răzvan Fodor la filmările celui de-al șaselea sezon ”Burlacul”

27.02.2021, 16:02
Surpriză pentru Răzvan Fodor la filmările celui de-al șaselea sezon ”Burlacul”
Surpriză pentru Răzvan Fodor la filmările celui de-al șaselea sezon ”Burlacul”

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii ”Burlacul”, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, a fost filmat în locații inedite, atât din Turcia, cât și din România. Răzvan Fodor, gazda emisiunii, a avut parte și de o surpriză din partea familiei, care i-a făcut o vizită.

Îndrăgostit de tradițiile și de gastronomia turcească, Răzvan Fodor a fost încântat să revină la Istanbul pentru filmările celui de-al șaselea sezon ”Burlacul”.

”Istanbulul e foarte frumos, dar, din păcate, ca să ajungi la locurile frumoase, nu scapi fără cel puțin o oră în trafic. Dar să îți bei cafeaua sau să iei o cină pe malul Bosforului, sub podul care leagă Europa de Asia, e minunăție! Bucatăria turceasca mi-a plăcut întotdeauna. Este în top 10 la mine de mult timp – era pe undeva pe locul 6, dar după două luni de stat acolo, a trecut pe locul 4!”, a mărturisit Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor, vizitat de familie în Turcia

De partea cealaltă, prezentatorul emisiunii ”Burlacul” a avut din nou de înfruntat dorul de casă, chiar dacă de această dată avea acces la telefon și, cel puțin teoretic, distanța era mult mai mică.

”Vorbeam la telefon, dar nu îmi era sufiecient, mai ales că eram în plină vară, vacanță, dar pentru că Turcia este atât de aproape, fetele s-au urcat într-o zi în mașină și au stat cu mine două săptămâni și a fost altceva! Foarte frumos a fost! Ele se distrau, iar eu… stăteam în stand by, cu o cafea în față, lângă piscină și mă uitam la ele, pentru că oricând puteam fi chemat la filmare”, glumește Răzvan Fodor.


În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, ”Burlacul” va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia. Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția burlacului Andi Constantin.

citește și...