Ce iubit celebru de peste hotare a avut Valentina Pelinel! Relația a durat cinci ani

09.09.2019, 13:00
Ce iubit celebru de peste hotare a avut Valentina Pelinel! Relația a durat cinci ani
Valentina Pelinel a avut o relație de cinci ani cu un afacerist sudamerican

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, a avut, în trecut, o relație de lungă durată cu un bărbat celebru și bogat de peste hotare. 

În septembrie anul trecut, Valentina Pelinel a devenit soția afaceristului Cristi Borcea, cu care avea o relație încă din 2014. Înainte să fie cu fostul acționar de la Dinamo, manechinul a fost căsătorit cu Cristian Boureanu, vreme de șapte ani. 

Valentina a avut o relație cu un afacerist sudamerican

În perioada în care Pelinel locuia în SUA și era un model foarte cunoscut, aceasta a dezvăluit că a avut o relație cu Victor Hugo Gonzales, un afacerist din industria modei și un designer de accesorii în vârstă de 71 de ani. Uruguayanul a sprijinit-o foarte mult pe Valentina, care a fost imaginea firmei sale pentru mulți ani și care a avut parte de promovare intensă cu ajutorul iubitului său. 

„Cinci ani am avut același iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protecție și i-a împiedicat pe cei din jur să mă vadă și să mă trateze ca pe o femeie ieftină, cum s-a întâmplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de pielărie din America de Sud, locuiește la New York și colaborează cu mari nume ale modei”, spunea Pelinel acum câțiva ani. 

După ce a pus punct relației cu afaceristul sudamerican, Valentina a început o relație cu Boureanu și a renunțat la cariera de manechin, revenind în România. 

citește și...