Ce spune Răzvan Botezatu despre căsătoria cu un alt bărbat! Cine este iubitul său

17.12.2019, 18:03
Ce spune Răzvan Botezatu despre căsătoria cu un alt bărbat! Cine este iubitul său
Ce spune Răzvan Botezatu despre căsătoria cu un alt bărbat!

Zilele trecute, a apărut vestea că Răzvan Botezatu s-a căsătorit cu iubitul său a uimit pe toată lumea. Fostul prezentator tv de la Antena Stars a recunoscut că este homesexual și a vorbit deschis despre relația sa de iubire.

Ce spune Răzvan Botezatu despre căsătoria cu un alt bărbat!

De asemenea, Răzvan Botezatu a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu verigheta din aur alb și cu un diamant. Se pare că inelul i-a fost dăruit de partenerul lui de viață.

‘Da, sunt fericit. Am o relație care mă face fericit, nu regret nicio secundă că, inițial, m-am aruncat cu capul înainte. Suntem doi bărbați maturi și ne înțelegem perfect, este diferit de tot ce am experimentat eu până acum’, a dezvăluit Răzvan Botezatu pentru Wowbiz.

‘Nu ne-am căsătorit, cel puțin nu cu acte. Dar, trebuie să spun că mă simt ca și când aș fi căsătorit cu el. Ne înțelegem perfect și, chiar dacă acum este mai complicat, cel puțin legal, să facem acest pas, nu înseamnă că nu îl vom face. Este diferit de alții, nu e gelos, nu îl deranjează că sunt implicat în conștientizarea faptului că o comunitate ca a noastră trebuie să fie vizibilă și în România. Un singur lucru nu reușesc să îl conving: să îl fac să apară, public… Dar asta pentru că nu vrea să se expună, e adeptul discreției’, a mai adăugat Răzvan Botezatu.

Cât despre iubitul său, vedeta a mărturisit că este mai în vârstă și nu este român: ‘Este puțin mai matur decât mine și, fiind neamț, nu se pune problema să își dorească să apară la noi în țară, nu l-ar ajuta cu nimic. Oricum, spre deosebire de alți iubiți de-ai mei, nu are momente de violență, este foarte bine educat. De aceea, l-aș și aduce în țară… Oricum, mama îl cunoaște, i-a și plăcut de el. Oricum, e ceva… ce nu îmi imaginam că se poate întâmpla cu mine când vine vorba de relații’. 

citește și...