Ce își dorește Corina Caragea de ziua sa de naștere. ”Să se încheie pandemia, o poveste urâtă care nu se mai termină”

31.12.2021, 12:26
Ce își dorește Corina Caragea de ziua sa de naștere. ”Să se încheie pandemia, o poveste urâtă care nu se mai termină”
Ce își dorește Corina Caragea de ziua sa de naștere. ”Să se încheie pandemia, o poveste urâtă care nu se mai termină”

Ziua de 31 decembrie are o semnficație aparte pentru vedeta de televiziune Corina Caragea. Nu este doar ziua trecerii dintre ani, ci și ziua de naștere a prezentatoarei știrilor sportive de la postul de televiziune pro TV. Aceasta împlinește anul acesta 39 de ani.Întrebată ce își dorește, vedeta a răspuns: ”Să se încheie pandemia, o poveste urâtă care nu se mai termină”.

Corina Caragea își aniversează astăzi ziua de naștere. Vedeta împlinește 39 de ani chiar în ziua trecerii diintre ani.

Prezentatoarea TV a dezvăluit, pentru click.ro, ce își dorește de ziua sa și la final de an.

Ce își dorește Corina Caragea de ziua sa de naștere. ”Mi-aș dori să pot pleca în vacanță de ziua mea”

”Îmi doresc ca anul ce vine să șteargă ca prin minune, la 12 noaptea, ca în povești, cuvântul Covid din viața noastră. Să se încheie pandemia, o poveste urâtă care nu se mai termină. Mi-aș dori să pot pleca în vacanță de ziua mea, așa cum am făcut în fiecare an. Vremurile nu sunt ușoare pentru nici un domeniu de activitate, nici pentru turism nu sunt apele limpezi. Pentru un călător este dificil să planifice o vacanță acum, când restricțiile apar și dispar peste noapte, hoteluri și stațiuni se închid, totul e nesigur, nu chiar totul de fapt – sigur este că bugetul alocat trebuie să fie mai mare, iar programul flexibil. Oricând pot apărea cheltuieli neprevăzute cu teste și carantină. Așadar, nu am avut curaj să planific încă ceva. În nici un an nu am stat până în ultima clipă ca acum, însă nu știu ce va fi”, a mărturisit Corina Caragea.

Bruneta a explicat și cum a fost acest an pentru ea: ”A fost ca un dribling între teste PCR, program de muncă normal, apoi înapoi în 2020, cu multe emoții pentru planurile pe care mi le-am făcut și nu am știut până în ultima clipă dacă vor deveni realitate sau nu. Incertitudinea a caracterizat 2021, deși a pornit ca fiind un an al renașterii și speranței după 2020”.

Cum a ajuns Corina Caragea să prezinte știrile sportive la Pro TV

Corina Caragea este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV. Aceasta a dezvăluit cum a ajuns la postul de televiziune Pro TV. Vedeta a fost sunată de Costi Mocanu, care era șeful departamentului de sport la acea vreme, iar ea a crezut că este vorba despre o glumă.

”În 2003, când eram în anul II, un prieten a văzut un anunţ la Realitatea TV, că se căutau prezentatori, şi mi-a zis: „De ce nu-ţi tri­ miţi şi tu CV-ul?” L-am trimis și, du­pă o vreme, am primit un telefon de la televi­ziune şi cineva mi-a spus că nu eram toc­mai potrivită pentru rolul de pre­zentator, că eram foarte tânără şi nu aş fi avut su­ficientă cre­ dibilitate, dar că totuşi voiau să vin la ei, să mă „şco­lească”, întrucât    tocmai îşi pu­neau pe pi­cioare redacţia Sport. Şi m-am dus: am muncit, am în­văţat, o vreme am stat în probe şi, până la urmă, am primit OK-ul şi am ieşit pe post”, a declarat Corina Caragea pentru publicația Formula AS.

”Unde m-a văzut Costi Mocanu, care la vremea aceea era şeful redacţiei Sport de la Pro TV. Şi Costi m-a sunat şi m-a invitat să stăm de vorbă: voia să mă angajeze la Pro. Dar eu n-am cre­zut că vorbeam într-adevăr cu Costi Mo­ canu, am crezut că era cineva care făcea o glumă nesărată, aşa că i-am spus: „Nu pot să vorbesc acum, te sun eu mai târziu!” Dar nu l-am sunat. Costi însă a tot insistat, până la urmă, convinsă că era chiar el, l-am ascultat, dar, la final, i-am refuzat oferta. I-am spus că eu sunt o per­soană loială şi că nu mi s-ar fi părut în regulă să plec de la Realitatea atât de curând, după ce oa­menii de-acolo investiseră atât de mult în mine. Să mă mai lase măcar un an. Apoi, du­pă un an, Costi m-a chemat din nou la Pro TV şi, de data asta, m-am dus!”, a adăugat ea.

citește și...