Ce își dorește Augustin Viziru de la fiica lui. ”Trebuie să ducă numele mai departe”

24.06.2020, 13:25
Ce își dorește Augustin Viziru de la fiica lui. ”Trebuie să ducă numele mai departe”
Ce își dorește Augustin Viziru de la fiica lui. ”Trebuie să ducă numele mai departe”

Augustin Vizir a vorbit despre cum este viața de tătic. Artistul are o fetiță, care a venit pe lume de curând.

Augustin Viziru este în culmea fericirii. Actorul a devenit tătic pentru prima oară. Fetița lui a venit pe lume în data de 14 iunie. Pe contul său de socializare, Augustin Viziru a arătat primele imagini cu fetița lui și a dezvăluit și ce nume va purta aceasta.

„Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14. Abia aștept să mă țină tăticul meu în brațe”, a scris Augustin Viziru atunci.

Artistul a fost prezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a făcut declarații despre fetița sa și despre viața de tătic.

”Ăsta e filmul vieții mele. O să fie greu, dar o să fie frumos…”, a spus Augustin Viziru.

Partenera lui de viață e trecută ”Stăpâna în telefon”

Acesta a vorbit și despre mama fetiței sale.

”Nu am spus cum o cheamă. Ea este o persoană care nu vrea să apară în public. Dar de ce să îi spun numele? Doamna Petre Viziru că avem două nume de familie. Pe fiica mea o să o cheme Maria Petre Viziru. Eu am două nume de familie, Petre este din partea tatălui meu, iar Viziru din partea mamei mele. Nu sunt căsătorit. Și dacă o să ne căsătorim, o să ne căsătorim indiferent de situație. Nu știu cum se așază lucrurile pe lumea asta, dar eu sunt un om prea norocos.

Ne-am cunoscut într-o locație unde se iese și se socializează. Ne-am intersectat privirile și… Mi-a captat privirea. Nu m-am așteptat să ajung în ipostaza asta. Știi cum e trecută în telefon? Stăpâna. Nu credeam vreodată să ajung să cunosc o persoană cu care să mă înțeleg atât de bine. Îmi place că are personalitate”, a declarat Augustin Viziru.

Vrea ca fetița lui să ajungă jucătoare de tenis

Augustin Viziru a explicat că și-ar dori ca fiica lui să ajungă jucătoare de tenis și să ducă numele familiei mai departe.

”Vreau să fie cea mai tânără fată care câștigă un turneu de Grand Slam. Trebuie să ducă numele mai departe. Are nume greu, pentru că, dacă mergi la arenele BNR… Cei mai mari tenismeni ai României sunt acolo pe panou și poate cine știe, o să ajungă și ea acolo”, a mai spus artistul.

 

citește și...