Ce intervenție estetică și-a făcut Simona Trașcă. ”Nu a fost programată chestia asta”

19.02.2021, 10:30
Ce intervenție estetică și-a făcut Simona Trașcă. ”Nu a fost programată chestia asta”
Ce intervenție estetică și-a făcut Simona Trașcă. ”Nu a fost programată chestia asta”

Simona Trașcă a apelat la serviciile medicului estetician. Aceasta a explicat ce intervenție a suferit.

Simona Trașcă a decis să recurgă la o nouă intervenție estetică. Blonda și-a făcut o lipoaspirație a bărbiei. ”Nu a fost programată chestia asta, vorbisem de ceva timp cu doctorul, dar nu a avut timp de mine. M-am gândit mai bine și ieri m-am dus peste el la 8 dimineață și i-am zis: ”Domnule doctor, nu plec până nu mă operați, că oricum durează 30 de minute”. I-am zis că vreau să mă operez. I-am zis că nu plec de acolo”, a declarat Simona Trașcă la TV, citată de spynews.ro.

”Mi-am făcut lipoaspirație la bărbia dublă. Trebuie să se lipească aici (n.r. sub bărbie) și am văzut astăzi când mi-a schimbat pansamentele că arăt ok. Am fugit și din spital. Păi ce să caut acolo? Mi-a zis să stau până mă dezmeticesc, dar eu mă simțeam bine și am plecat. Da, am plecat cu mașina. Am ajuns bine acasă, mi-am luat niște somnifere, am dormit. Mă enervau fetele de la clinică, pentru că de fiecare dată când aveam eu liber, domnul doctor era full, așa că m-am trezit ieri dimineață și gata”, a adăugat blonda.

Ce spune Simona Trașcă despre căsătorie

Simona Trașcă a făcut dezvăluiri despre viața sa personală într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars. Acesta a vorbit despre căsătorie.

„Câteodată vreau să mă mărit, câteodată nu. Dintodeauna mi-am dorit să am un bărbat și să rămân cu el toată viața”, a declarat Simona Trașcă.

Starleta a afirmat răspicat că fostul său soț rămâne marea ei dragoste. „Fostul meu soț rămâne întotdeauna dragostea vieții mele. O durere că l-am pierdut a rămas și sunt sigură că de acolo de unde este mă vede și vreau să mă vadă bine”, a adăugat Simona Trașcă.

citește și...